17/18 G Grubu M:5 | Beşiktaş 1-1 Porto | MS | 21 Kasım | TRT 1

Senolun kura bali tutacak görün. Basel i cekerler

Tudorla 3 veya 4 puan alabileceğimiz bir grup ama kadro kalitemiz daha üst düzey bir hoca ilen bizi bu grupta zirveye taşıyabilirdi,Beşiktaşın şu grupta aldığı puan çok iyi ama Leipzig maçı falan tuhaftı yani 2-3 olacak maçtı ama şans vardı yanlarında

Ne guzel parayi cepten odeyecekken simdi uefa dan alip odeyecekler . FFP gelip baska yerden finansman yollari kisitlanmisken performanstan oturu para kazanmak maden bulmak gibi bir sey
Bjk'nin 1.8 milyar tl borcu var. Uefadan gelecek para onlara uzun vadede bir şey kazandırmayacak. Elinde sonunda ffp'den ceza yiyecekler

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu Besiktas olunca kendinden gecen mest olan arkadaslar var burada resmen.

Isim vermeye de gerek yok. Herkes kimin ne mal oldugunu biliyor zaten.

Niye tarafsız yorum yapmak ne zamandan beri mest olmak oldu ?

Sinan Bilgini kast ettiğini herkes biliyor isim vermeyecem diye niye zorluyorsun kendini :)

Şampiyonlar Ligi'nde Gruptan Çıkan Türk Takımları;

5 Galatasaray
1 Fenerbahçe
1 Beşiktaş

Şampiyonlar Liginde Çeyrek Final Oynayan Türk Takımları;

2 Galatasaray
1 Fenerbahçe

Biz bunları nasıl 6, nasıl 3 yaparız bunları konuşalım.

2000-2001, 2001-2002,2012-2013,2013-2014

ben 5. gruptan çıkışımızı niye hatırlamıyorum

2001deki 2. gruptan çıkışımızı mı dahil etmişler

şampiyonlar ligini cebe attılar muhtemelen ligde tempoyu yükseltirler heleki o 45-60 arası oyunu bize karşı oynarlarsa o hoca müsvettesi ismi lazım değil şanzımanı dağıtır. başakşehirden bile vasat oynamalarına, eksiklerine rağmen 5 yiyen adamdan bahsediyoruz sonuçta.

şampiyonlar ligini cebe attılar muhtemelen ligde tempoyu yükseltirler heleki o 45-60 arası oyunu bize karşı oynarlarsa o hoca müsvettesi ismi lazım değil şanzımanı dağıtır. başakşehirden bile vasat oynamalarına, eksiklerine rağmen 5 yiyen adamdan bahsediyoruz sonuçta.

Aklima geldikce cildiriyorum. Karsimda olsa, sac sakal dalarim, o igrenc bira göbegini patlatmak isterim. Nefret ediyorum kendi takimim td‘sinden. Düsün yani.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tudorla 3 veya 4 puan alabileceğimiz bir grup ama kadro kalitemiz daha üst düzey bir hoca ilen bizi bu grupta zirveye taşıyabilirdi,Beşiktaşın şu grupta aldığı puan çok iyi ama Leipzig maçı falan tuhaftı yani 2-3 olacak maçtı ama şans vardı yanlarında
sen tudorcu değilmiydin yoksa yanlış mı hatırlıyorum

Ha neden kaybettigimiz sorusuna da „because basaksehir was better“ diyecek kadar laubali, is ahlakindan bi haber. Ulan niye bizden daha iyiler onu cevapla lan.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Monaco - Leipzig macinda monacoya da sans dogdu , porto elense fena olmaz bugunku baglama futbolundan oturu

Aklima geldikce cildiriyorum. Karsimda olsa, sac sakal dalarim, o igrenc bira göbegini patlatmak isterim. Nefret ediyorum kendi takimim td‘sinden. Düsün yani.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hiç sorma herifin sıfatını görünce kanal değiştiriyorum zamanında hamzadan da çok nefret ederdim ama bu hamzadan bile öte antipatik hamza hiç değilse bunun gibi sürekli bahane üretmiyordu.

hiç sorma herifin sıfatını görünce kanal değiştiriyorum zamanında hamzadan da çok nefret ederdim ama bu hamzadan bile öte antipatik hamza hiç değilse bunun gibi sürekli bahane üretmiyordu.

Herkesin gordugu seyleri tesbit yapar havada soyleyen adamlara deliriyorsun degil mi ? mesela "kotu oynadik" , "rakibin hizli ataklarina musade ettik" , "kenar toplarinda yetersiz kaldik"

yani 80 milyonun gordugu seyleri basin toplantisi adi altinda soyleyen tipte adamlar

Bıraktım artık büyük maçlarda bu kadar sıvamasından sonra artık Feghouliciyim

5191872.jpg

Herkesin gordugu seyleri tesbit yapar havada soyleyen adamlara deliriyorsun degil mi ? mesela "kotu oynadik" , "rakibin hizli ataklarina musade ettik" , "kenar toplarinda yetersiz kaldik"

yani 80 milyonun gordugu seyleri basin toplantisi adi altinda soyleyen tipte adamlar
aynen öyle. futbol yorumcusu gibi maçı yorumlayıp kendinde zerre hata görmeyip kendini futbol dehası falan sanıyor ya çıldırmamak elde değil. bi kere de ben hatalıyım ben yanlış tercih yaptım tüm sorumluluk bende, şurada şurada hata yaptım de be işi gücü sorunu dışarda aramak, lucescunun başka versiyonu.

Geri
Üst Alt