17/18 G Grubu M:5 | Beşiktaş 1-1 Porto | MS | 21 Kasım | TRT 1

tam o tip bir soru geldiginde "bunu elbette sizinle paylasmayacagim" diyip kalkip gidiyor

Sonra bu gerizekalıları neden takdir etmiyoruz oluyor, bu nedir lan? Bunların alayı bu kafada

[FONT=&quot]
Tuhaf Ama Gerçek@TuhafAmaGercekTakip et
@TuhafAmaGercek​
adlı kişiyi takip et

Daha fazla

[/FONT]​
[FONT=&quot]Beşiktaş'ın Yolu Uzun2017/18 Beşiktaş kadrosu, 2007/08 Fenerbahçe kadrosundan ve 1999/2000 Galatasaray kadrosundan çok daha kaliteli. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde daha gidecek çok yolu var.
[/FONT]

tam o tip bir soru geldiginde "bunu elbette sizinle paylasmayacagim" diyip kalkip gidiyor
fener maçında yaptığı hatayı trabzon maçında da yaptı başakşehir maçında da yaptı inatla takımın kimyasıyla oynuyor. her hocayla başarı gelebilir ama inatçı,kompleksli hocayla başarı gelmez. şimdi dursun kalayı bastı ya bundan sonra yine orjinal dizilişe ve kadroya döner böyle enteresan adam

5191872.jpg

moussa_sow_macta_agladi.jpg

Safları çabuk terketmek istemezdim kıymetli Hayri rtaşım lakin bu herifin saçmalıklarından bezginlik haddine geldim artık hoca kendini ispatlayana kadar karşı cepheye yol aldım

Beşiktaşım turu geçti diğer maçlar kesmez bu saatten sonra en iyisi kitap okumak

Beşiktaş yerine göre alan ve adam savunmasını çok iyi yapıyor.

Biz adam adama çok iyiyiz ama alan savunmasında kötüyüz.

Şöyle bir gruplara göz gezdirdim.Bundan sonraki turda kesin Basel gelir bu ballılara.

Gülünç bir yorum

Aynı gruptan biz çıksak böyle mi düşünecektin geçelim
Aydın, mesajımın sağına baktım, soluna baktım ama herhangi bir espri bulamadım doğrusu. Buna rağmen güldün ise ne mutlu bana, sevap kazanmış oldum.

Gelelim mesajımın ana fikrine. Geçen sezon Monaco takımını izleyen herkes benim ile hemfikir olacaktır. İki farklı kulüp olarak lanse edilseler kimse şaşırmaz doğrusu.

Porto takımı benim bildiğim takım değil, hele Şampiyonlar Ligin'de neler yaptıklarını herkes biliyor.

Bir tek Leipzig takımı için pek bir şey denemez. Geçen sezon performansları daha iyi idi ama bu sene aynı Performansa çıka bilselerdi dahi Şampiyonlar Ligi tecrübe isteyen bir Platform.

Sözüm ona mesajımın ana fikri gruptan çıkmış olmaları değil, bu iki takım, Porto ile Monaco, Kadro ve Performans olarak bu kadar aşağıda olmasalar Beşiktaş bu gruptan bu kadar kolay çıkamazdı.

Umarım ne demek istediğimi bu mesajım ile daha iyi anlata bilmiş olurum. Aksi durumda canın sağolsun, çünkü ekleyecek bir şeyim yok. Hayırlı ve huzurlu bir akşam diliyorum.

Son düzenleme:
Aydın, mesajımın sağına baktım, soluna baktım ama herhangi bir espri bulamadım doğrusu. Buna rağmen güldün ise ne mutlu bana, sevap kazanmış oldum.

Gelelim mesajımın ana fikrine. Geçen sezon Monaco takımını izleyen herkes benim ile hemfikir olacaktır. İki farklı kulüp olarak lanse edilseler kimse şaşırmaz doğrusu.

Porto takımı benim bildiğim takım değil, hele Şampiyonlar Ligin'de neler yaptıklarını herkes biliyor.

Bir tek Leipzig takımı için pek bir şey denemez. Geçen sezon performansları daha iyi idi ama bu sene aynı Performansa çıka bilselerdi dahi Şampiyonlar Ligi tecrübe isteyen bir Platform.

Sözüm ona mesajımın ana fikri gruptan çıkmış olmaları değil, bu iki takım, Porto ile Monaco, Kadro ve Performans olarak bu kadar aşağıda olmasalar Beşiktaş bu gruptan bu kadar kolay çıkamazdı.

Umarım ne demek istediğimi anlamışsındır. Aksi durumda canın sağolsun, çünkü ekleyecek bir şeyim yok. Hayırlı ve huzurlu bir akşam diliyorum.

Gülünç olan noktasını söyleyim sana

Ne olursa olsun bir şöyle gruptan çıkmak var ; Bjk-Monaco-Porto-Leipzig
Birde şöyle ; Gs-ManU-Cluj-Braga

hangisi daha iyi ve zorlu ? Sırf rakibi küçümsemek için başarılarına bk atmaya gerek yok bende onu diyorum

Tolgay Arslan: "2. turda Real Madrid ile karşılaşmak isteriz. Bizim stadı, taraftarımızı görsünler bakalım."

Gülünç olan noktasını söyleyim sana

Ne olursa olsun bir şöyle gruptan çıkmak var ; Bjk-Monaco-Porto-Leipzig
Birde şöyle ; Gs-ManU-Cluj-Braga

hangisi daha iyi ve zorlu ? Sırf rakibi küçümsemek için başarılarına bk atmaya gerek yok bende onu diyorum
Kendi fikirlerimi ortaya koyduğum için, sadece nezaketen cevap veriyor, hayırlı ve huzurlu bir akşam diliyorum.

E grubu da aynen a grubu gibi sikinti oldu.

A dan basel
E den sevilla gelmesin sakin.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Geri
Üst Alt