17/18 H:1 | Beşiktaş 2-0 Antalyaspor | MS | 13 Ağustos

Antalya'nın gol atacağı yoktu zaten

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha ilk haftadan başladılar penaltılara.

sent via GSC

Bu sene en buyuk favoriyiz kagitbustunde takim olarak, sadece 3-4 haftaya ihtiyacimiz var, minimum zararla gecmeliyiz

Ama bu eyyamci hakemler, bu emzikci fiko, bu resmi bjk'li federasyonla bizi ne kadar oynatirlar bilemiyorum

Bu sene taraftar ne olursa olsun takimin arkasinda durmali, hakem dograrsa bile kalkip futbolculari, hocayi, yonetimi yuhlamamali, tepkisini sadece hakem ve federasyona gostermeli ve yuksek perdeden tepki gostermeli

bjkyi durdurmak kolay.hakemlerle bu sene işimiz.adriano 34 oldu.konya maçında elek ettiler.negredo agırlaştı.bi tek lens var.medel de abartılcak biri degil,hem de hiç.gökhan gönül oynasa ne olur oynamasa ne olur
Abi ne bileyim canım sıkıldı. Seyircisiz rahat rahat maç kazanıyolar. Zaten ligde deplasmanda en çok puanı bunlar alıyo en az 4 senedir. Bu senede en azından bundan eminim. İçerde de seyirci desteğini belki de tek alan takım. Ben de kadrolarını çok beğenmiyorum ama Şenol güneş ligi çözmüş durumda.

ASUS_T00J cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muhittin Boşat: "Hakemleri görünce Süper Lig'in gerçekten başladığını anladım.. Değişen bir şey yok... Aynı hamam, aynı tas!!"
Kendisi önce doktora gidip gözlük alsın.Luciano'nun voleybol bloğunu bütün stadın gördüğü ama kendisinin göremediği bir yaratık.Kendisinin bıraktığı görevi şimdikiler de aynı güzellikte devam ettiriyorlar

Son düzenleme:
benim anlamadıgm uefa bu hakemleri izlemiyormu nasıl oluyorda bu çakırı hala uefada mac veriyorlar

7fbd826d4f5d191e357af542506dded1.jpg

5b6d9835dbc8465a14bab245b6295a0c.jpg

kwadwooooooo

Bu sene en buyuk favoriyiz kagitbustunde takim olarak, sadece 3-4 haftaya ihtiyacimiz var, minimum zararla gecmeliyiz

Ama bu eyyamci hakemler, bu emzikci fiko, bu resmi bjk'li federasyonla bizi ne kadar oynatirlar bilemiyorum

Bu sene taraftar ne olursa olsun takimin arkasinda durmali, hakem dograrsa bile kalkip futbolculari, hocayi, yonetimi yuhlamamali, tepkisini sadece hakem ve federasyona gostermeli ve yuksek perdeden tepki gostermeli

Yönetime niye tepki göstermesin,birtakım şeylerden ödün verip tepki göstersinler o zaman.Ancak Dursun gidip de TFF'ye hiçbir şey diyemez.Kankası hepsi çünkü.

Abi ne bileyim canım sıkıldı. Seyircisiz rahat rahat maç kazanıyolar. Zaten ligde deplasmanda en çok puanı bunlar alıyo en az 4 senedir. Bu senede en azından bundan eminim. İçerde de seyirci desteğini belki de tek alan takım. Ben de kadrolarını çok beğenmiyorum ama Şenol güneş ligi çözmüş durumda.

sen geçen sezon bjkyi izledin mi? izlediysen o bjk hakemler sayesinde şampiyon oldu,şu maçta da artık pokunu çıkardılar hakem olayının.şenol güneşmiş peh

kargatasin kadrosuna bakiyorum...

Beck, Atiba, Cenk, Caner, Tosic, Fabri, Babel takimin yarisi eger bizde oynasa, cöp oglu cöp ilan edilecek adamlar. Bizde sol aciga da kaliteli adam gelsin, sol beke asamoah, sol stopere de italyadan adam alalim, hesabini yapiyoruz.

Kendisi önce doktora gidip gözlük alsın.Luciano'nun voleybol bloğunu bütün stadda göremeyen bir yaratık.Kendisinin bıraktığı görevi şimdikiler de aynı güzellikte devam ettiriyorlar

Tarihimizde bir derbi galibiyeti daha olabilirdi.Ne derece önemli/önemsiz tartışılır ama dikkate değer bir detay.

neyse beyler bosverin biz transfere odaklanalim
2 3 oyuncu daha aliriz belki
hem paramizi daha fazla cöp ederiz hem yine hakemler tarafindan dograniriz bu sene

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Bjknin en büyük avantajı şenolgüneş zaten. Ligi iyibiliyor dediğin gibi. Milli takıma gitseydi bunlarda çökecekti ama olmadı.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İşin kötü tarafı bugün herkes Bjk nin kazanacağını biliyordu. Yarın ise ben bizim takım ne yapar hiç kestiremiyorum. Yenilirse de şaşırmam. İyi futbol oynayıp kazanırsa da şaşırmam. Daha biz kendi takımımızın ne yapacağını bilmiyoruz.

Geri
Üst Alt