17/18 H:1 | Beşiktaş 2-0 Antalyaspor | MS | 13 Ağustos

eto artık yaştan ötürü yoruldu bence.bu sezon katkı sağlamayabilir.antalya bu sene menez ve maiconun ayagına bakar.

Bu hakemlerin oyunu katletmesi dönem dönem hem takımımıza hem besiktas a hem de fener e oluyor maalesef. Hakem bu hata yapacak sonuçta insan ama ülkemizde ki hakemler hata konusunda adeta boyut atlamis durumda.
Hakemin gözü önünde yapılan faulu, penaltıyi vermemesi kırmızı olacak yerde kart gostermemeleri vb. Herşeyin de bir siniri var. Bana göre TFF ve MHK kökten değişmeli. Nasıl bu hakemleri yetistiriyorlar çok enteresan. Iyi eğitim gören bir hakem bu kadar hata yapabilir mi? Ülkemizde hakemler gerçekten de bitik durumda buna acil bir çözüm üretilmeli kimsenin emeği çöpe atilmamali

Sadece hakemler üstünden gidersek kendimizi kandırırız. Hakemler Bjk yi kolluyo tamam doğru. Ama mesela feneri de kolluyolar. Dün göztepenin golünü yedi. Fenerin golü ofsayt. Bundan büyük kollanma mı olur. Buna rağmen kazanamadı fener. Yani hiçbir şey oynamadan da kazanılmıyo. Her şeyi hakeme yüklemeyelim. Büyük oranda ligi şampiyon bitiren takım o senenin en iyi futbol oynayan takımı oluyor.

ASUS_T00J cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kendimizi kandırmış falan olmayız.Bjk kollandı aynı zaman diliminde biz de katledildik.Bjk ne zaman ivme kaybedecek olsa,puan bırakacak olsa imdadına hakemler yetişti hep geçen sene.Zaten iyi oynadıkları maçları da kazandılar.2015-2016'da gerçekten iyilerdi ama geçen sene hakem ittirmesi olmasa şampiyon falan olamazlardı.Bu düzen devam ettiği müddetçe başarılı olma şansın yok.

ya bjk şöyle böyle,biz şöyleyiz,fener şöyle demeye hiç gerek yok.herşey ortada.özal döneminden fazlası var 1,5 senedir.hükümet takımı olmuşlar yine.

video hakem uygulaması haftaya gelsin.devre arasına kadar beşiktaş 15 puandan fazla toplar hakemlerle.

Sadece hakemler üstünden gidersek kendimizi kandırırız. Hakemler Bjk yi kolluyo tamam doğru. Ama mesela feneri de kolluyolar. Dün göztepenin golünü yedi. Fenerin golü ofsayt. Bundan büyük kollanma mı olur. Buna rağmen kazanamadı fener. Yani hiçbir şey oynamadan da kazanılmıyo. Her şeyi hakeme yüklemeyelim. Büyük oranda ligi şampiyon bitiren takım o senenin en iyi futbol oynayan takımı oluyor.

ASUS_T00J cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yaptigin yorum dogru degil

nedenini su sekilde aciklayim . Belki lehte hata olarak gs de fb de nemalanmistir hakemlerden

fakat bjk hakettigi ve puan birakmasi muhtemel
maclardaki hic bir cezalandirmaya maruz kalmadi ve kalmiyor .. kritik bir dakikada direk kirmizidan atilacak adam oyunun tum senaryosunu degistirir

ikincisi gs ile fb ye cok kritik haftalarda asiri aleyhte hatalar yapildi , karabuk macinda gs ye , net golunun verilmedigi macta basaksehire , keza fenere de oldu

ama ben bjk nin kazanabilecegi bir macta moralman darmadagin olacagi sekilde hic aleyhine bir sey oldugunu gormuyorum

normal dagilim mantigina gore bu piyangonun arada bjk ye de vurmasi lazim ama asla vurmuyor bu da 3

Ben böyle bir rezillik görmedim. Birde utanmadan çıkıp övünür şerefsiz tinerci köpekler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tinercilerin bu hakem rezilliklerini durdurabilecek tek kişi var o da manyak aziz çıkıp itine götüne sokarsa bunları ozaman degisebilir biseyler

yoksa bariz biseyler cevriliyor ama anlamıyorum arka planda neler oluyor

[FONT=&quot]Hakedene, hakettiği gibi.

[/FONT]
DHIy58yXcAExqpX.jpg

Digerleri hakem hatalari hemen ilk mactan olur mu diyor, yazik diyor
Sinan engin hemen basladiniz ilk haftadan hakem hatasi diye aglamaya diyor
Valla bu kadar yuzsuz adamlar, kul hakkindan da korkmuyorlar

Geri
Üst Alt