17/18 H:1 | Galatasaray 4-1 Kayserispor | MS | 14 Ağustos

Selçuk ve Ndiaye arasındaki farka örnek bile veremiyorum o kadar uzak ara var.

Feghouli gelince Tolga gider, Garry sola gider sağlam bir de bek alınırsa Stoper kreması olur işin... Kafa vurmayı bilen bir Stoper olmazsa korner golü çok yeriz ama her topa Maicon atlıyor yazık

tudor simdi vermistir gazi yine

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Mariano ve Ndiaye ilk yarının en iyileri

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En iyi transfer badou.ben fiyatı yüksek diye yadırgamıstım ama adam premier lig kalitesinde.alanların eline sağlık.

DHNvaQSXUAAkcAd.jpg

Orta sahadaki mücadeleye hayran kaldım. Dakikalardır ne yazacağımı bilemedim yalan değil. Uzun süredir ilk defa böyle tempolu ve agresif oynayan takım görünce kimyam bozuldu :D O nasıl bir sağ bek o nasıl bir orta saha arkadaş adam yer bunlar :D

N'Diaye'ye ayrıca hayran kaldım. İyi oyuncu lakin fazla para gömüldü demiştim ama bu lafımı bana yedirecek gibi duruyor. Bildiğin adam yer bu herif :D

Gomis maça iyi başlamadı lakin hem asist hem de golü bulması çok iyi oldu. Bu ona ciddi moral olacaktır. Golü bulamasaydı durumu sıkıntılıydı. Ulan yazık günah Östersunds diye ne idüğü belirsiz bir takıma elendik. Düşünün şu transferler olmasa ne durumda olurduk.

Bu arada devre arasında bizimkilerin yanına gittim yüzüne renk gelmiş hayrola dediler :D Yüzüme yansımış demek ki ne diyeyim :D

ndiayeyi hala begenmeyen var :D

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Geri
Üst Alt