17/18 H:1 | Galatasaray 4-1 Kayserispor | MS | 14 Ağustos

Muthis bir macti yarin tekrar 2kere izlerim herhalde 90dkyi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İzlemeyin şu dangalaği levent denen adi adam şimdi çıkıp eleştirmek ne diye karaktersiz herif geçen sene aldığın oyuncuları biliyoruz.

He lan he Galatasaray maçı sonrası feneri konusun. Sokacam giliyanoya simdi

Sol bek alıp keyfimize bakalım başka transfere gerek yok şimdilik. Fırsat transferi çıkarsa tabi degerlendirilir

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rakip zayıftı diye biz çok iyiydik görüşüne katılmıyorum. Geçen sene de rakipler böyleydi. Biz hiç bir maçı vura vura kazanamamıştık.

Rıdvan ndieye 10 üzerinden 6,5/7 dedi ajdjfjskdk

Ligde şuanda ndiaye tarzı topçu yok.nokta.

feguliiiiii ?❤

Aspor agliyor

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Hani zevkten 4 köşe olmak tabiri vardır ya işte o anları yaşıyorum şu an :dance: Uzun zamandır dikine oynadığına şahit olmamıştım takımın. Selçuk un olmadığı bir takım rüya gibi geldi bana. Özellikle takımın hırsını çok beğendim. Yeni gelen oyuncuların hepsini beğendim.

En büyük bariz geçen seneden kalan zaaf olarak yan top gözüktü. Maalesef yan toplarda sıkıntı yine var. Tabi bu maç bir ölçü değil daha ligin ilk maçıydı ve Kayseri gerçekten de çok kötü. Tabi şu an bunlar umurumda değil bugün günlerden Galatasaray, ilk galibiyet herkese hayırlı olsun

Levent tüzemen şerefsizi galatasaray dusmanidir. Yeter lan 4-1 biten maçtan sonra bile elestiri

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt