17/18 H:1 | Galatasaray 4-1 Kayserispor | MS | 14 Ağustos

Yalniz söyle birsey var Sinan'in Kayseri'ye karsi 3 macta 4 golü var.

Hazirlik maclari Östersunds maclari falan hep ilk 11 oynatti Tudor denen manyak, bu macta da ilk 11 oynatirsa küfür ederim kendisine.

Recep Gül mü ismi neyse o oynasin ya da Emrah oynasin umrumda degil ama Sinani görmek istemiyorum artik o tavirlarindan sonra benim icin bitmistir zamaninda cok ama cok desteklememe ragmen artik gözümde kocaman bir HIC.

Sinan yerine Yasin olabilir

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sinan yazıp durmayın ya sol açıkta ahmet çalık daha verimli oynar

Sinan varsa biz yokuz!

Muslera
Mariano Maicon Serdar Linnes
Fernando Ndiaye
Sinan Belhanda Rodrigues
Gomis

Yasin ve Selçuk sakat olduğuna göre Tudor bu kadro ile başlayacaktır. Erken gol bulursak farka gidebiliriz, ama defansın bireysel hata yapma ve kanatların problem oluşturma ihtimali yüksek, Sinan yine oyunu sabote edebilir, bunları göz önüne alırsak çok kolay maç olmaz.

Mutlaka yeni kadroya zaman vermek lazım oyun içi hatalar olabilir ama en azından baskılı futbol görmek istiyorum. Şöyle bir 10-15 dakika rakibi yarı sahadan çıkarmayalım baskı, pres, üst üste kornerler vallahi şunları özledim ya.

Mutlaka yeni kadroya zaman vermek lazım oyun içi hatalar olabilir ama en azından baskılı futbol görmek istiyorum. Şöyle bir 10-15 dakika rakibi yarı sahadan çıkarmayalım baskı, pres, üst üste kornerler vallahi şunları özledim ya.

Aynen ve insaAllah bu aksam acilisini yapariz :)

Selçuk oynamasın artık valla izleyesim gelmiyor, gider bide gol-asist filan yapar sezonu garantiler, ulan dragonla maça gidip Selçuğa bakarak dracarys diyesim var, birde kaptanlık yapıyor bu takımda.

Satılan bilet sayısı kombinelerle birlikte 36 bin civarında. Kombinelerin ne kadarı gelir belirsiz, satışlar devam ediyor.

evren

gecen sezon da böyle baslamistik

S(inan)'ın oynaması = taraftara küfür etmek.

Satılan bilet sayısı kombinelerle birlikte 36 bin civarında. Kombinelerin ne kadarı gelir belirsiz, satışlar devam ediyor.

evren

gecen sezon da böyle baslamistik
eğer durum böyleyse tahminim en fazla 28-30 bin arası taraftar olur. kombinelilerin çoğu gitmiyor maça

Selçuk ve Sinan yedek başlar gibime geliyor Yağsin ve Garryi görürüz

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, takımının bu akşamki rakibi Kayserispor'u otelinde ağırlıyor.

DHL-5t3XcAAj63E.jpg

Gomis ve eren bence iyi futbolcular ama bizim takıma ne kadar uygun oyuncular tartışılır. İkisinin de en büyük özelliği yapılan ortalara iyi kafa vurabilmeleri. Bizim takımda orta yapacak oyuncu yok. İddia ediyorum beğenilmeyen eren geçen sene beşiktaşta olsa 20 den aşağı gol atmazdı.

ASUS_T00J cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu rakamlar normal
Önce takım güven vericek taraftarı sahaya çekecek

3-4 maç üst üste kazanırsan zaten full olur stad

TapaTalK

Geri
Üst Alt