17/18 H:1 | Galatasaray 4-1 Kayserispor | MS | 14 Ağustos

Tolga fernando ikilisi bu hafta için mantıklı. Fernando sadece savunma yapmaz hem bu ikiliyle ondeki oyuncularin enerjisi hemen tükenmez. Yemedigimiz sürece evimizde atariz illaki. Bu hafta için ideal kadro.

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Selçuk denilen futbol katili tercih edilemez.Edildiği takdirde taraftar fişini çekmelidir.

Bayadır böyle çocuklar gibi sen olmamıştım. Maçtan önce bi rage attım şimdi tantuni sonra maça yavaş yavaş giderim

Kayserispor tas gibi takim hele orta sahalari...

Tolga Fernando Ndiaye ortasahasi akilli bir secim. Tudor bu mac ozelinde iyi bi ortasaha kurgusu cikarmis. Zor mac insallah kazaniriz.

Tolga umarım geçen sezon başındaki performansı gösterir.Zaten diğer maçta Feghouli oynar.

Çoşkulu bir destek olur umarım

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda gibi bir adama bu kadar para verdiysen onu sol kanatta falan oynatamazsın.kanattan ziyade orta sahada Tolgadan çok daha iyi oynar.
Maalesef bunlar sağ kanat almaz.Yasin,Sinan varken oynatmiyorsa bu böyle devam eder. Haftaya Selçuku yeri garanti.

d9c9ec562d0e1d7d1eb7796589f8703b.jpg

8ccf51e25cb257674fff439e3d44de22.jpg

9d592c7c671b08a4ad9c5f7eb304180f.jpg

b9e756fb3ea51602f0e8592b2c4093fd.jpg

ddfcd864787c5c8fc5f7611c805bb19b.jpg

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Tolga veya Selçuk'u oynatarak orta sahanın gücünü düşürmekle kalmayıp Belhanda'yı da kanata atarak onun da verimini düşürecek. Ndiaye'nin de 10 numarada verimi düşecek. Fernando-Ndiaye merkezi KESİNLİKLE bozulmamalı. Durumu dengeleyecek diye ayni anda 3 mevkiyi birden düşürecek salak Hırvat

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir kere de şaşırt ulan

Bütün renkdașlarım için iyi bir sezon geçirmelerini diliyorum.Sezonun ilk maçı önemlidir.Daha da önemlisi Gomis'in golle başlaması gerekiyor.

Kayserispor'un ilk 11'i [G.Saray]: Lung, Lopes, Kana Biyik, Levent, Sapunaru, Toledo, Güray, Boldrin, Deniz Türüç, Umut Bulut, Asamoah Gyan

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Taraftar hayal kırıklığı ama Ptesi gece 10'a maç koyarsan kim gidecek? Ertesi gün iş var, yancı şerefsizler

Geri
Üst Alt