Halim Koçer
Kırmızı Üye
- 23 Nisan 2014
- 1.222
- 5
- 608
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mactan fazla beklentim yok zaten renkdas, maksat dursuna ana avrat kufur etmek.. nerde bu feghouliiiii
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
feghouli oynarsa yeneriz yoksa fark yeriz.
Bu.mantikla,Medel,Talisca,Marcelo,Pepe,Soldado,Guliano,Clichy,Caner,Negredo,Adebayor,Kucka vb. Futbolcularin.alayi cop cunku bu rakamlarin.altina geldi ya da bonservisleri bile yoktufeghouli yi çok büyütüyorsun bence renktaş o kadar iyi futbolcu olsa 4.5 milyon euroya bırakmazlar bıraksalarda biz alamayız.
Bu.mantikla,Medel,Talisca,Marcelo,Pepe,Soldado,Guliano,Clichy,Caner,Negredo,Adebayor,Kucka vb. Futbolcularin.alayi cop cunku bu rakamlarin.altina geldi ya da bonservisleri bile yoktu
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Böyle düz mantık mı olur ya.feghouli yi çok büyütüyorsun bence renktaş o kadar iyi futbolcu olsa 4.5 milyon euroya bırakmazlar bıraksalarda biz alamayız.
E dunyada oyle bir futbolcu yok zaten ,tamamlayici unsur ,eksik parca,yoksa Messi de kendi milli takiminda birsey yapamiyorDemek istediğim şu;Feghouli tek başına bir takımı sırtlayabilecek bir oyuncu değil.
Böyle düz mantık mı olur ya.
sent via GSC
E dunyada oyle bir futbolcu yok zaten ,tamamlayici unsur ,eksik parca,yoksa Messi de kendi milli takiminda birsey yapamiyor
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ok oyleyse zaten benim dedigimden farki yok zaten sadece Feg diye Kayseri'yi de yenemeyeceksek seyretmeye gerek yok ligi(yeneriz ya da yeniliriz sonucta bir oyun ama Feg ile alakasi yok)Alıntı yaptığım yorumda feghouli varsa kayseriyi yeneriz yoksa yeniliriz yazıyor ona cevaben yazdım.
Ben ona takılmadım zaten cümlenin ikinci bölümüne göre yazdım onu.Alıntı yaptığım yorumu okuduysan Feghouli varsa kayseriyi yeneriz yoksa yeniliriz yazmış arkadaş ona cevaben yazdım onu.
Böyle düz mantık mı olur ya.
sent via GSC
Sarcasm yaptım yahu , bu feghouli muhabbeti üzerinde gereksiz duruluyor. Oyuncu çok fayda sağlayacak Galatasaray'a. Ama geç kaldı zaten artık istesek de oynatmayız. Hayiflanmanin aman gelmesin demenin manası yok.mevcut kadro maçı kazanmak için yeterli .feghouli yi çok büyütüyorsun bence renktaş o kadar iyi futbolcu olsa 4.5 milyon euroya bırakmazlar bıraksalarda biz alamayız.
Ya Allah aşkına böyle şey mi olur.Olur.Herkes bizim gibi malca yönetilmiyor.