17/18 H:1 | Galatasaray 4-1 Kayserispor | MS | 14 Ağustos

Şu kadro 3'ten aşağı atıp 1'den fazla yerse sorun hocadadır. Bu kadro çıkmazsa da öyle.
ideal olan serdar, linnes, yasin ve rodrigues'in galatasaray 11'inde olmamasidir. bu 4 zayif halka ne verecek onu kestiremiyoruz.

rodrigues kosmaktan baska bir ise yaramiyor, linnes sol tarafta daha iyi olsa da totalde kötü, yasin gol falan atiyor ama beyinsiz, serdar müzmin sakat.

asamoah, feghouli, denayer veya baska bir stopere ilaveten nani/arda falan gelirse kadromuz düzelecek

yedek sayisinin artmasindan sonra bir forvet transferi daha makul gibi görünüyor ayrica. gomis'le sezon bitmez.

Rakiplemiz saglam kadrolar kurdular oyuzden notka Sol bek, stoper, Sol acik sart.
Ayrica yavas Gomis ve Erene genc ve hizli bi yedek lazim.

Yasin hala takımla çalışmıyor muhtemelen Zinanı 11'de görürüz Serdarda oynayabilirmiş

Ben Gaziantep'i leş bir oyunla 1-0 yenip şampiyon olduğumuzda sevinememiştim, skora ve oyuna takıntılıyım ama bu süreçte nasıl ve ne şekilde olursa olsun yenelim istiyorum sadece. 1-0 diyeceğim ama gol yemeden maç bitiremiyoruz umarım en az 3 tane atarız.

Köylünün çıkacağı 11

Muslera
Mariano Maicon Ahmet Carole
Ndiaye Fernando
Yasin Belhanda Rodrigues
Gomis

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Köylünün çıkacağı 11

Muslera
Mariano Maicon Ahmet Carole
Ndiaye Fernando
Yasin Belhanda Rodrigues
Gomis

Selçuğu bacağı kopsada kesmez beyinsiz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Selçuğu bacağı kopsada kesmez beyinsiz

Onu da düşündüma ama bi kadro daha yapmaya üşendim.

----fernando----selçuk

Rodriges-ndiaye-belhanda

Bu da olabilir.

Onu da düşündüma ama bi kadro daha yapmaya üşendim.

----fernando----selçuk

Rodriges-ndiaye-belhanda

Bu da olabilir.

Leşçuğun olduğu kadro galip gelemez malesef

Selçük'ten ziyade; solbek, sol kanat, sol stoper berbat. Bunların kaliteli marka modelleri alınmadan zaten bi halt olmaz takımdan.

Abi o oyuncu bozuntusunu takımdan kes, ramos, marcelo ve ribery etkisi yaratır takımda. O gitsin başka birşey istemiyorum ya.

Abi o oyuncu bozuntusunu takımdan kes, ramos, marcelo ve ribery etkisi yaratır takımda. O gitsin başka birşey istemiyorum ya.

Maldiye ve Fernando'ya yedek almadıkları sürece buradan emekli olmadan gitmez maalesef.

Fatih hoca olsaydı ilk 30 dk üçlerdik ama şimdi diyemiyorum malesef

Geri
Üst Alt