17/18 H:1 | Galatasaray 4-1 Kayserispor | MS | 14 Ağustos

Melo'dan sonra ilk kez Defansif Os ile oynayacağız.(Fernando)

Bizim sürekli defansımızın zaafı bence bu yüzdendi.

Melo varken Semih kaya bile iyidi.

Sex gormek istiyorum ozellikle orta sahada hukmettigimizi gormek istiyorum

Gomis
Rodrigues-Belhanda-Yasin
Fernando-Ndiaye
Linnes-Serdar-Maicon-Mariano
Muslera

Bu kadro ile başlayıp ilk yarım saat önde pres-ayağa pas ve ortalar ile gol ararız bulursak 15 dakika kadar kendi yarı alanımızda topun arkasına geçip kontra-atak ararız ve ilk yarı biter. İkinci yarı yine kendi alanımızda bekleriz eğer gol yemezsek ve kontradan da gol bulursak maç biter. Gol yersek çıldırmış gibi pres ve orta yapmaya başlarız Eren girer çifte döner falan kaos olur. Umuyorum şu geride bekleme işini, transition ve kontra atak geçişlerini doğru düzgün yapmayı öğretebilmiştir takıma da sorun yaşamadan 3 puan alırız.

Şu aşağıdaki kadroyu kurabilirsek eğer ligde ne Bjk tanırız ne Aykut hepsini tokatlayıp geçip şampiyon oluruz.

Gomis
Rodrigues-Belhanda-Feghouli
Fernando-Ndiaye
Asamoah-Castan-Maicon-Mariano
Muslera

Bugün kazanacağız. Bu kadar yeter, soytarılar kendilerini kral zannediyor.

Gomis
Rodrigues-Belhanda-Yasin
Fernando-Ndiaye
Linnes-Serdar-Maicon-Mariano
Muslera

Bu kadro ile başlayıp ilk yarım saat önde pres-ayağa pas ve ortalar ile gol ararız bulursak 15 dakika kadar kendi yarı alanımızda topun arkasına geçip kontra-atak ararız ve ilk yarı biter. İkinci yarı yine kendi alanımızda bekleriz eğer gol yemezsek ve kontradan da gol bulursak maç biter. Gol yersek çıldırmış gibi pres ve orta yapmaya başlarız Eren girer çifte döner falan kaos olur. Umuyorum şu geride bekleme işini, transition ve kontra atak geçişlerini doğru düzgün yapmayı öğretebilmiştir takıma da sorun yaşamadan 3 puan alırız.

Şu aşağıdaki kadroyu kurabilirsek eğer ligde ne Bjk tanırız ne Aykut hepsini tokatlayıp geçip şampiyon oluruz.

Gomis
Rodrigues-Belhanda-Feghouli
Fernando-Ndiaye
Asamoah-Castan-Maicon-Mariano
Muslera
İki kadro da kötü. Rodrigus ve Castan olmaz bize.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Not edin:red:

Mus

Mariano Maic Ahmet/Serdar Lin

Selçuk Fern

Yasin/Sinan Ndiaye Belha

Gomis

Yani demek istiyorum ki selçuk efendiye kendimizi alıştıralım.

Takımın %80i değişti. Uyum problemi olursa kazanamayız. Uçmayın derim. İsim bazında bakıldığında rahat yeneriz gibi gözüküyor ama futbol takım oyunudur. Şu uyum sürecinde puan kaybı yaşamayalım da gerisi gelir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

xelçuk kaptanımın maçı olacaktır.

1 penaltıdan 1 serbest vuruştan at kaptanım

Geri
Üst Alt