17/18 H:1 | Galatasaray 4-1 Kayserispor | MS | 14 Ağustos

4-1 saplariz

2 Gomis
1 Eren
1 Maicon

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Gyan Deniz Varela Traore

Mariano Maicon ve özellikle Linnes Iyi bir maç çikarmak zorunda. Hata kabul edilemez. Gol yeme aliskanligimizi ilk maçtan sonlandirmaya baslasak fena olmaz. Fernando ya da Iyi is düsecek diye düsünüyorum.

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Kayseri kapanırsa çok sıkıntı yaşarız henüz kapanan takımları açabilcek takım uyumumuz yok ve pas hataları da çok olucağı için bu yüzden kontraataklarda kayseri sıkıntı olabilir.

Ayrıca bunların teknik direktörünün geçen sene yönettiği astra giurgiu takımı çok iyi maçlar çıkarmış avrupa liginde gruplardan çıkmış vs.

Daha henüz takım olamadık. Bu geçiş maçlarını kazasız atlatmamız gerekiyor. Ama iyi futbol beklemenizi önermiyorum. Pas hatalarının fazla olacağı bir maç bekliyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha henüz takım olamadık. Bu geçiş maçlarını kazasız atlatmamız gerekiyor. Ama iyi futbol beklemenizi önermiyorum. Pas hatalarının fazla olacağı bir maç bekliyorum.

tudorun kredisi kalmadi, olasi bir maglubiyetde bu kez tudor kovulur...

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Linnes
Fernando-Ndiaye
Garry-Belhanda-Yasin
Gomis

çıkacağımız maç....sonradan girecek Eren dışında oyuncu da yok

Yasin rodrigues linnes filan kadro yine leş gözüküyo

3 oyuncu bile kadronun içine ediyo

tudorun kredisi kalmadi, olasi bir maglubiyetde bu kez tudor kovulur...

Yanlış bakış açısı. Takımın neredeyse ilk 11'i tamamen değişiyor. Kim gelirse kısa vadede başarı getiremez.

Hatalar olacaktır mutlaka ama önde oynama, tempo yapma ve rakibi itme isteğini çok iyi pratiğe dökemesek de görelim. Takım o hırsı, isteği, niyeti göstermeli.

Fernando ve Ndiaye bu anlamda güvendiğim isimler. Takımı ileri iteceklerdir.

Orta sahada pres görelim artık, 50-60 metre elini kolunu sallaya sallaya kalemize gelemesin rakip.

Gerekirse kanatta Sinan oynasın ama Selçuğu koyup domino etkisiyle orta üçlüyü bozmamak lazım

Geri
Üst Alt