17/18 H:1 | Galatasaray 4-1 Kayserispor | MS | 14 Ağustos

Çok özledik be şöyle döve döve yenelim şu bi tarafı kalkıkları

Siz diz çöktüğünüz için onlar büyük görünüyor ayağa kalk!

____________Muslera____________
Mariano___Maicon__Serdar___Linnes
____________Fernando__________
şu haliyle bile geçen seneden 10 gömlek önde hatırlayalım
__________Muslera___________
Sabri___Semih__Hakan___Carole
___________Jong_____________

Muslera
Mariano
Maicon
Serdar
Carole
Fernando
Ndiaye
Yasin
Belhanda
Rodriguez
Gomis

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Statik takım artık görmek istemiyorum,

Vasıfsız pas yapıp tempoyu öldüren takım görmek istemiyorum,

Oyuncuların eli kolu bağlı çakılı durmasını istemiyorum,

Orta açamayan bekler görmek istemiyorum,

Gölge savunma yapan oyuncuları görmek istemiyorum,

Hakem konuşmak istemiyorum,

Ulan 2 bira çakıp 2 saat keyif yapalım basan, tempolu, statik kalmayan, kanatlardan akan, dalga dalga gelen takım görmek arkama yaslanıp geçe 02:00'a kadar spor programı izlemek istiyorum artık, Hamza dönemi gibi şampiyon olacaksak onu da istemiyorum, 2011-2012 gibi yardıran keyif veren takım görmek istiyorum.

Çok mu gökmenin gazetesi ?

Biliyorum burada taşlanacağım ama ben Selçuk'u Ndiaye ve Fernando ile birlikte merak etmiyor değilim. Aslında bir maç denense fena olmaz. Belki Melo zamanında ki performansına geri dönebilir. :)

Belhandayı kesıp selçuku oynatmak saçma

Behanda tempolu topçu

Selçuk el freni oldu şuanda bize koşacak drıbbıng yapacak adam lazım

feguliiiiii ?❤

Biletlerden haberdar olan varmi 30.000 rakamini okudugumu hatirlar gibiyim

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

İyi oyun başka bir şey ne oynamaya çalıştığın başka bir şey. Umarım sahada en azından birini görürüz artık. Sıkıntıda 1. lig maçlarını bile izledim, orada bile organize ataklar, komplike hücumlar var bir zahmet Tudor bir zahmet.

Biliyorum burada taşlanacağım ama ben Selçuk'u Ndiaye ve Fernando ile birlikte merak etmiyor değilim. Aslında bir maç denense fena olmaz. Belki Melo zamanında ki performansına geri dönebilir. :)

aynı hatayı yapıp farklı sonuçlar bekleyen bir kardeşim olarak düşünmek istemiyorum seni

Canlı yayınlanacak ülkeler;

4MvvmA.png

A+ Sport Afrika: (Burkina Faso, Burundi, Benin, Kongo, Fildişi Sahili, Kamerun, Yeşil Burun Adaları, Cibuti, Gabon, Gana, Gambie, Gine, Ekvator Ginesi, Gine Bissau, Mali, Moritanya, Nijer, Nijerya, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Orta Afrika Cumhuriyeti, Ruanda, Sierra Leone, Senegal, Çad, Togo.)

SportKlub 6 Hırvatistan
SportKlub 6 Sırbistan

İyi oyun başka bir şey ne oynamaya çalıştığın başka bir şey. Umarım sahada en azından birini görürüz artık. Sıkıntıda 1. lig maçlarını bile izledim, orada bile organize ataklar, komplike hücumlar var bir zahmet Tudor bir zahmet.

Böyle sürekli Tudor 'u kötülemek gibi bir amacım yok ama Tudor sürekli söyleyip durduğu kompakt futbol ne bilmiyor takım halinde hareket edemiyoruz takım olamıyoruz gerçekten. Eğer Tudor 'un kompakt futbol'dan kastı 11 kişi topun arkasına geçip habire koşmak ise tamam da sahada yapabildiğimiz başka hiçbir şey yok

Ne hücum gücümüz var ne defans becerimiz hala kronik yan top hava topu hatalarımız devam ediyor hala topu bir türlü forvetimizle buluşturamıyoruz

Bu kadar transfere harcanan paraya rağmen Tudor hala bunu beceremez ise tüküreyim onun hocalığına

Sahada gördüğümüz Galatasaray JoR 'in takımının hücum edemeyen ve koşan versiyonu başka hiçbir fark yok

Böyle sürekli Tudor 'u kötülemek gibi bir amacım yok ama Tudor sürekli söyleyip durduğu kompakt futbol ne bilmiyor takım halinde hareket edemiyoruz takım olamıyoruz gerçekten. Eğer Tudor 'un kompakt futbol'dan kastı 11 kişi topun arkasına geçip habire koşmak ise tamam da sahada yapabildiğimiz başka hiçbir şey yok

Ne hücum gücümüz var ne defans becerimiz hala kronik yan top hava topu hatalarımız devam ediyor hala topu bir türlü forvetimizle buluşturamıyoruz

Bu kadar transfere harcanan paraya rağmen Tudor hala bunu beceremez ise tüküreyim onun hocalığına

Sahada gördüğümüz Galatasaray JoR 'in takımının hücum edemeyen ve koşan versiyonu başka hiçbir fark yok
Maalesef gerçekçi olmak gerekirse Tudor kötülenmeyi bile hak etmeyecek kadar etkisiz. Takımı başıboş bıraksan zaten hemen hemen buna yakın buna futbol oynarız. Birazcık değişime neden olabilse zaten onun üstüne değerlendirebiliriz ancak bunu bile beceremeyecek gibi gözüküyor.

Maalesef gerçekçi olmak gerekirse Tudor kötülenmeyi bile hak etmeyecek kadar etkisiz. Takımı başıboş bıraksan zaten hemen hemen buna yakın buna futbol oynarız. Birazcık değişime neden olabilse zaten onun üstüne değerlendirebiliriz ancak bunu bile beceremeyecek gibi gözüküyor.

Aynen öyle renktaşım bu takım sahada ne yapması gerektiğini bilmiyor. JoR 'de Galatasaray seviyesinde değildi kesinlikle ama onun döneminde bile nice organize ataklar hücumlar izliyorduk. Haydi geçen sene Bruma-Sneijder-Muslera filan bireysel performansıyla iş yaparsa tek başlarına maçı koparıp alabilirlerse kazanıyorduk şimdi bunlar da yok Tudor ne yapacak çok merak ediyorum

Tudor 'a en fazla 4-5 maçlık kredi veriyorum. Takım sürekli puan kaybeder medyanın sesi yükselmeye başlarsa bu yönetim klasik yöntemi olarak yine bir Td 'yi harcayıp can simidi olarak Terim 'e sarılır birkaç ay daha süre kazanır

Geri
Üst Alt