17/18 H:1 | Galatasaray 4-1 Kayserispor | MS | 14 Ağustos

Valla ben ençok ndiayeyi merak ediyorum bu maç.

Ben alınmasına karşıydım. Deli gibi Imbula gelsin istemiştim. Güzel bir hayaldi.

Umarım Ndiaye beni yanıltır. Çünkü Belhanda bizi pek ileri taşıyamadı önceki maçlarda. Eh kanatların hali de malum.

Ben bizim solbek ve sol stoperimizin olmayışından acayip tırsıyorum. Onlar varken her top tehlikeli kalemizde.

Haftaya oynayacağımız maçta en azından Asamoah ve feghoulinin ilave olmasını umuyorum bu kadroya.

macin yaninda güzel bir pizza iyi gider bu gece

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

hala tolgayı iyi futbolcu sananlar var cidden şaşılacak bi durum. kendisi türkiye liginin en kazma ortasahalarından biridir, böyle bi adamın bırak 11 de yedekte işi yok.

Son düzenleme:
hala tolgayı iyi futbolcu sananlar var cidden şaşılacak bi durum. kendisi türkiye liginin en kazma ortasahalarından biridir, böyle bi adamın bırak 11 de yedekte işi yok.
Tolgayi At yarislari takimi icin almislar yanlislikla futbol takimina goturmusler :D

Tolga illa oynayacaksa kale boş olsa dahi şut çekmesi yasaklanmalı

Tolganın aldığı maaş birde yıllık 2 milyon euro diğer artı gelen primleri saymıyoruz

DHLyZOxXsAA8tPo

İlla tolga oynayacaksa kale boş olsa dahi şut çekmesi yasaklanmalı bu adamın

Son düzenleme:
Östersunds skandalı ile öldürdüğünüz umutlarımızı geri verin lan bize adam gibi oynayın.

Tolga oynarsa varya ciddi anlamda futbol bilgisinden şüphe ederim bu Tudor'un...

Fener'in golu ofsayt.
Besiktasa verilen sacma sapan penalti ve es gecilen kirmizi kartlar
trabzonspora verilmeyen kirmizi kartlar.

Hakem bizi kesin dogruyacak, bakalim takim hakem'ide yenebilecekmi.

Fener'in golu ofsayt.
Besiktasa verilen sacma sapan penalti ve es gecilen kirmizi kartlar
trabzonspora verilmeyen kirmizi kartlar.

Hakem bizi kesin dogruyacak, bakalim takim hakem'ide yenebilecekmi.
Hadi fener maçi neyse. Hadi besiktasta maçi kazanmayi hak etti diyelim antalya çok kötu.

arkadas trabzon maçi facia be pereira durica ve kucka kirmizi kart gormemesi skandal. O hakeme en az 6-8 hafta maç verilmemeli.

Geri
Üst Alt