17/18 H:1 | Galatasaray 4-1 Kayserispor | MS | 14 Ağustos

Biraz sabır lütfen. Tolga leş bir oyuncu bu takımda en fazla yedek olur ancak feghouli oynayamaz su an, yasin de antrenmansız. Sinan gümüş gitmek istiyor. Sinan giderse zaten adam alınır ofansif. Selçuk ya da tolga oynayacakti mecburen. Kadro tamamlansin oynamaz bu adamlar

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

selcuk kulübüde kaldıgı her macın ardında lobi gücünü kullanıp ses getirtecektir,o yuzden kurtulmak lazım bu heriften

Çıkacağı kadro bu. Yine Yasinle Tolgayı görmek zorunda kalacağız , bok gibi.

Ekli dosyalar

• 31781.webp
    31781.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 47
Pasolige baktım kale arkaları hala bayağı boş. 30 bin olursa iyi.

31782.jpg

Hedefledigimiz düzenden taviz vermeye gerek yok. Tolga veya Selcuk'uu oynatacaksin diye 2-3 mevkiyi birden batirmanin manasi yok. Herkes kendi yerinde oynayacak. Sinan karaktersizi oynamasin, Yasin de ilk 11 baslayacak seviyede degil zira antrenman eksigi var. Elde bir tek Emrah kaliyor, o baslasin. Bir görelim cocugu. Bende gönderilmesinden yanayim ama bu mac icin yapacak bir sey yok, sansi hak ediyor.

Kombinelerle beraber 36.000 bilet satılmış, haftaiçi olması, tatil dönemi olması nedeniyle 25-30 bin arası seyirci olur.

Tolga'ya gerek yok

Fernando-Badou ile tempolu oynamak varken tolga'yi oynatmak yanlis olur

Açız ulan aç. Güzel futbola, bol skora açız.

Ben hayatımda çok yıldız gördüm şutörlüğü iyi olmayan ancak Tolga şut çekmiyor. Kötü şut demek topu ya auta yollamak yada zayıfta olsa kaleyi bulması demek ya da en kötüsü taça bile çıksa şuttur sonuçta.Ancak Tolga topu bırakın auta,taça yollamayı kaleye dahi yetiştiremiyor ulan kaleye yetiştiremiyor çünkü o kadar kabiliyet ve yetenek fukarası bir adam.

Dolu falan olmayacak stad. Bomboş girin bakın. 25 anca olur gibi.

Son düzenleme:
bakalim yeteneksiz tudor nasil sacmalayacak kadro konusunda.
belhanda'yi kanatta oynatmak, 2 on libero ile korkak kadro cikarmak gibi bombalar bekliyorum.

Geri
Üst Alt