17/18 H:1 | Galatasaray 4-1 Kayserispor | MS | 14 Ağustos

DHMrJeTXsAAhLv4.jpg

Futbol özürlü Tolga için Badou, Belhanda asıl mevkiilerinde oynamayacak. Fernando yanında bu hıyarı görünce futboldan soğuyacak. Yazık günah değil mi Tudor? Selçuk bitti Tolga çıktı başımıza şimdi de.

Gomis artik kendini gostermeli, 2 aydir takimla calisiyor ve bugun kayserilere kobrayi sallamasini bekliyoruz.

bu arada bugun hangi formayla sahaya cikacagiz, ve 3. forma nezaman piyasaya cikar. bi maicon formasi almak lazim :)

Şu saçma sapan maç için bile sabırsızlanmanı sağlayan sevginin adıdır Galatasaray sevgisi. Galatasaray dendi mi akıl, mantık falan duruyor hakikaten.

Abi ne cinslik bu ya koy Sinanı kanada en kötü Yasin yoksa bile

kayseri defansı tam patates defans maçın ilk 30 dakikası koparabiliriz maçı yüksek tempo ve pres bekliyorum

İyi başlayalım haydi çocuklar siz sahada biz tribünde.Saldır Galatasaray

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Formasyon hakkında : Evet Tolga hamlesi biraz gereksiz görünebilir ama takımın başında bir hoca ve onun antreman gözlemi , rakip hakkında da raporlar var.

Kayseri yeni kadrosu ile önde basan tempolu oynayan ve rakibin defans hattına oyun kurma imkanı vermek istemeyen bir profile sahip.Belki bu düşünülerek iki libero ile çıkıp oyunu kontrol altına alalım denmiş olabilir.

En azından selçuk ile başlamıyoruz , umarım tolga çıkıp yerine selçuk girmez o zaman küfrederim işte.

Tudor oyuncuları mevkisinde oynat kendine sövdürme

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Futbol özürlü Tolga için Badou, Belhanda asıl mevkiilerinde oynamayacak. Fernando yanında bu hıyarı görünce futboldan soğuyacak. Yazık günah değil mi Tudor? Selçuk bitti Tolga çıktı başımıza şimdi de.

Yahu ilk 11 ler belli oldu da benimmi haberim yok? Herkes Tolga oynayacak zart zurt diyor?

Edit: Aspor ve Ntvspor soylemis... Hmm onlar soylediyse dogrudur, her verdikleri 11/haber dogru cikiyor nasil olsa ;)

Son düzenleme:
Bu tudor tam bir korkak. Kendi sahanda kayseriye karsi tolga-fernandoyla başlamak nedir ya. Yok bu herifle olmayacak ben de pes ettim.

DHMzIQeXcAA_XcD

Kayserispor karşısında parçalı formamızla sahada olacağız.

Geri
Üst Alt