17/18 H:1 | Galatasaray 4-1 Kayserispor | MS | 14 Ağustos

macı ızlıcek arkadaslara tavsiyem forumu okumamaları her pozisyonu elestıren kitle sizi kanser edecektir

Adıl problem eleştiri değil, ndiaye gibi adamların ayağına top değmese bile maçın adamı ilan edilmesi. Muhtemelen bu maçta da, adam sağına soluna bakerken o ne müthiş hareket diyenler çıkacaktır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adıl problem eleştiri değil, ndiaye gibi adamların ayağına top değmese bile maçın adamı ilan edilmesi. Muhtemelen bu maçta da, adam sağına soluna bakerken o ne müthiş hareket diyenler çıkacaktır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

suphi cok ön yargılısın selcuk oynamadıgı ıcın bıle su mac izlenır kardesım bosver kım oynuyor biraz pozitif ol

Moderatör tarafında düzenlendi:
İlk 3-4 hafta iyi top oynanmasını beklemyiorum. Şu 4 haftayı 9-10 puanla geçersek devamı gelir. Takımda 7-8 oyuncu değişecek. Birdenbire çok uyumlu olacaklarını sanmıyorum. Olursa tadından yenmez ama kendimizi buna hazırlayalım. Aldığımız oyuncular çok kaliteli ama birbirlerini doğru düzgün tanımıyorlar henüz. Bu nedenle çok eleştirmemek lazım ilk maçtan. Ayrıca kayseri için de çok iyi takım kurduklarını yazmışlardı. Yine de galibiyet olsun da oynanan futbolu çok önemsemiyorum ilk 3-4 hafta

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Milli araya kadar iyi oyundan çok galibiyet önemli. Şu anda toplama takım kvamındayız,bu 2-3 haftayı acısız atlatmak gerekiyor aksi halde sezona kaosla gireriz.

UhNCuAzm_bigger.jpg
MarianoOnaylanmış hesap @marianof25 33 dk.
Que o Senhor nosso Deus nos abençoe
1f64c.png
26bd.png
#diadejogo #estreia #galatasaray #FeemDeus
DHM-5tbXUAEIWGO.jpg

Belhanda bi takla atsa güzel olur

Maçı Yalçın Çetin anlatacakmış.

Ne zaman bir maçı böyle beklesem sonu hüsran oluyor. Umarım bu sefer böyle olmaz. Süper oynamasak da galibiyet istiyorum. Biraz da ışık tabi.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

bu forum ortamları cok degisik gercekten

hiç anlam veremediğm daha önce görmediğim tiplere şahit oluyorum

bazı oyuncularımız kötü oynasada çamur atsak diye pusuda bekleyen herifler var :D ilginç.

ayrıca futbolcumuza MAL iması yapan arkadası raporlarım umarım forum yönetimi uyarır kendisini.

Geri
Üst Alt