- 26 Eylül 2012
- 122.475
- 73.376
- 5.068
Yine de ölü gibiydi takım resmen. Lami cimi yok o maçların hiç bir bahanesi yok benim gözümde.En önemli bölgelerde adam yoktu Can. Ortasaha ve bekler
sent via GSC
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine de ölü gibiydi takım resmen. Lami cimi yok o maçların hiç bir bahanesi yok benim gözümde.En önemli bölgelerde adam yoktu Can. Ortasaha ve bekler
Adama sormazlar mi yav Ötersund maçlarında neredeydi bu istek ve iştah ya. Pisi pisine elendik.
sent via GSC
Takım iyi. Üretkenlik konusunda sıkıntı çekiyoruz ama sol kanat yok gibi bişey, Feghouli gelince düzelir gibi o sorun.
Fernando süper, Selçuk gibi saklanmıyor. Devamlı boş alana geçiyor. Badou ve Belhanda iyiler, özellikle Badou. Çok hareketliler.
Takım basıyor ve savaşıyor sadece şu an. Adam akıllı pas yapamıyoruz mesela.Reis Fernando ve Ndiaye değiştirdi takımı tamamen, yorumlara bakıyorum çok efsaneyiz falan diyorlar ama aslında çok da iyi değiliz, pres yapabiliyoruz sadece bu da büyük bir artı