17/18 H:1 | Galatasaray 4-1 Kayserispor | MS | 14 Ağustos

ve belhanda gomis asistini yedi bi tane :D cok iyiydi aslanım

yav 3-1 öndesin oyuna sinan giriyor yuhluyorsun.Bu çocuk takımda kalırsa yine Galatasaray'a katkı verecek ve genç oyuncu ben böyle gerizekalılık görmedim.

dostum performanstan çok karakteri bozuk olduğu için yuhalandı bence malum uefa maçlarındaki umursamazlığı yok benficaya gidicem diye havalara girmesi bıktırdı

Hızlı, atletik bir sol açık, Mariano kalitesinde bir sol bek ve 3 metre boyunda bir stoper ile bu takım uçar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İkinci yarı aslında tempo çok yüksek değildi ama ilk yarıya göre daha net pozisyonlar bulduk.

Tolga, N'Diaye'nin muazzam dribling ve pasına yazık etti.
Rodrigues de Fernando'nun asistini harcadı.

Bunlar haricinde de Linnes'in kenardan çevirdiği topta bir pozisyon geldi.

Hatalar, arızalar vardı ama oyuncular ilk kez bir arada oynadığı için sorun etmemek gerek şimdilik. Genel olarak gayet iyi göründük. Sürdürürüz inşallah.

Babanız geri döndü ulan ağlayın fetö fransız lobisi diye şimdiden çalışmaya başlayın anca yeter ağlamanız. Lan şaka maka fena tribe girdim takım sayesinde haftaya da insan yemeye devam ederiz umarım.

Inşallah büyük maçlarda da aynı perfomansı gösteririz.

Uzun zaman sonra bu kadar iyi oynadık.

Garry ve Linnes belki kalite olarak yeterli degiller ama Arzu Istek ve caliskanlar. Sahislarina kizilmaz.

Diger yandan...

Yasin ve Sinan, belki kalite olarak biraz daha onde ama herseye laf yapan keyfine gore oyniyan oyuncular...

yan toplar hariç iyiyiz takım yeni olmasına rağmen üst düzey özellikle fernando çok şey katmış adam sahada durmasıyla ben futbolcuyum diyor melonun daha temiz oynayanı gerçekten yıllar sonra şöyle futbol izledim oh be.!!!

Takım çok iyi gözüktü ama salakça üçlü oynayan çok kötü bir Kayseri ile oynadık. Umarım böyle devam ederiz.

Açık konuşuyorum işleyen çarkta garry tolga gibi adamlar oynar

Ama bu sayı 3un üzerine çıkınca malesef ahenk bozulur.

Bu takımda yasın sinan gibi pozisyon bilgisi olmayan ve temposuz topcularla oynayamaz.
Derhal 2 yerli alıp kadroya sokmak lazım

feguliiiiii ?❤

N'Diaye'yi ciddi beğendim, açıkcası beklediğimden daha iyi oynadı. Umarım tüm maçlar bu çizgisini bozmaz. Fernando da harika oyuncu helal olsun.

Gomis ilk maç gol atması çok iyi oldu, hazırlık maçında da gol atamadığı için bu maçta da atamasaydı gereksiz bir stres yaşayacaktı.

Feghouli gelecek daha birde Asamoah gelirse uzun bir yıldır genel anlamda en başarılı transfer dönemi oldu diyebiliriz.

dostum performanstan çok karakteri bozuk olduğu için yuhalandı bence malum uefa maçlarındaki umursamazlığı yok benficaya gidicem diye havalara girmesi bıktırdı

Bence benfica'ya transfer olmak isteyen oyuncu takdir edilmelidir.İstese diğer abilerinin yaptığı gibi (Tarık,Umut Gündoğan) alır parasını yatar.Karakteri sağlam bir oyuncu olduğu için oynayamıyacağı takımda kalmak istemiyor.

Geri
Üst Alt