17/18 H:1 | Galatasaray 4-1 Kayserispor | MS | 14 Ağustos

Levent tüzemen sahada selcuk'a yer bulamayınca takımın teknik direktörü selcuk inan diyor, kamera şakası mı bu anlamadım :)

Levent Nazifoğlu böylr bir günde saçma bir programa çıkmış ve prim yapmaya çalışıyor. Rezillik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ah ah özeti izledim tekrar abdest almak zorundayım görüşürüz

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Bu Selçuk İnan'ın medyada nasıl bir gücü varsa tüm kanallar oynanan futbolu değil de Selçuk neden oynamadı diye tartışıyor.

Selçuğun medyadaki gücünden ziyade medyadaki Galatasaray düşmanlarının takımı kaşıyabilmek için kullandığı kozlardan biridir Selçuk .

daha bu takima feghouli... buyuk ihtimal asamoah ve emre/arda/nasri uclusunden birisi katilicak. :hat:

Selçuğun medyadaki gücünden ziyade medyadaki Galatasaray düşmanlarının takımı kaşıyabilmek için kullandığı kozlardan biridir Selçuk .
Ne bileyim abi adam her oynamadığında olay oluyor. Ben de artık haberleri kendisi çıkarttırıyor gibi düşünmeye başladım.

Arda ve Selçuk ha vah vah,takımın dibine dinamit koymak gibi.

gabby agbonlahor - 14.08.2017 23:51

Beşiktaşlılar üç buçuk atmaya başlamıştır

Fenerin önünü zaten keseriz başakşehiri de hakemlerle hallederiz stratejisinde hesaba katılmayan g.saray faktörü

- - - - - - - --

ANTU dan...:asd22:

Asamoah da şart.
Orta Saha ya mesaj olur ...
"Kimsenin yeri garanti değil" diye

8c6c5257bed1c07a8b1eac6272b537ac.jpg

bu adam bugün olsa 3 gol daha olurdu net

"Futbolcular Keyif alıyorlar ve birbirlerine çok uyumlu... Kombine mutlaka alınmalı"

E. Toroğlu

Umarım sonumuz 2008-2009 sezonu gibi olmaz.

O zaman da bu şekilde çoşkulu başladık sonu felaket oldu.

Fazla gaza gelmeyelim nazar değecek.

Sürün yağlı surat!

Yeni oyunculara yorum yapmak gerekirse

mariano ve fernando : yoruma gerek yok avrupa'nın en büyük 6-7 kulübü dışında her takımda oynarlar.

Badou: beklendigi gibi, mücadeleci ve dikine oynuyor ancak top tekniği kısıtlı, daha ciddi orta sahalara karşı görmek lazım.
Maicon: iyiydi, ancak yönetimi daha cok eline almalı, daha cok konusmalı.
Belhanda: bugün iyiydi ancak ciddi maçlarda daha az risk almalı, ekstra hareketler denerken top kaptırmaya cok müsait. Klasik bir 10 numara degil kesinlikle, biraz 8 biraz 10 numara, takıma alıştıkca daha iyi olacak inşallah.
Gomis: top tekniği ve hızı kısıtlı ancak bu güçle ve konsantrasyonla devam ederse cok gol atar bu ligde.

Geri
Üst Alt