17/18 H:10 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 29 Ekim

Takımın form durumu rezil
Bu arayı çabuk atlatmamiz lazım
Badou gomis fernando fegholui çok kötü

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tarihte bir kez olsun doğru bir yönetim hamlesi gelsin de göndersinler şu herifi

Yine haftamizin icine ettiler.

2 hafta arka arkaya bok gibi gececek.

Gecen sene kotu olmamizin 1. Sebebi tolga selcuk orta sahasiydi.bugun ikisi de sahadaydi ustune fernando ndiaye de var. 4 orta sahayla ne yapabilecegini dusundu anlamadim.gomis neden cikti onu da anlamadim. Eren niye girdi onu hic anlamadim

Hehh maç bittiğine göre sen gel bir bakayım şimdi.

Ne anlatıyorsun lan hırb? Reisim lan var mı ötesi? Ne tabiri kullanıp kullanmayacağımı sana mı soracağım? Niye insanları tahrik ediyorsun? Ne ayaksın sen? Git antuya mı gideceksin forzaya mı gidiyorsan topunu da al sektir git.

Bu forumda bir üyeysen yazdiklarina dikkat edeceksin. Tahrik olmaya meyilli biriymisin zaten. Ergenligini daha fazla ispat etme kardesim. Burda kimse klavye delikanliligi yapamaz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne diyorsun ulan Uğur Demirok senin ben ................

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her seyi geçtim de gomis neden cıktı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

uğur demirok katıksız kılçıksız bir herif. her sezon böyle laflar ediyor bide bizim altyapıdan çıkma sanırım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ndiaye'nin ikinci sarısı komedi. Fifa oyununda bile topa daldığın zaman, adam yere düşse bile faul verilmez. Bizim tetikçi hakemler ise oyuncuyu atmak için sırada bekliyor.

Gayet kafamı kullanarak yorum atıyorum sen rahat ol

Sen kafanı kullan edepli yaz.Durduk yere hakaret ederek milleti kim tahrik ediyor acaba

Linnes solda oynadı Yazıcı içinden geçmedi mi ? O sorunun cevabını ver bana o zaman ?

Attığın mesaja cevap vermeyeceğim ama attığın mesajla kafanı ne kadar kullandığını tekrar göstermiş oldun, o yüzden teşekkürler. Niye Linnes diyoruz acaba bir 10 saniye düşün belki aklına gelir.

Uğur Demirok: "Galatasaray seyircisi kümeye kümeye diye bağırmaktan bıkmadı. Keşke her hafta Galatasaray'la oynasak da şampiyonluğa oynasak"

iste böyle mallar konusabiliyor

Tudor'u yalamadan önce büyük maçları bekleyelim demişti ben de dahil birçok kişi burada. 4 büyük maçın en rahat ikisini hiçbir hücum planı olmadan geriye yaslanarak kazanamadık. Taraftarın aklıyla dalga geçer gibi yapılan değişiklikler de ayrı bir olay. Balon patladı. Fark 2 haftaya kapanır bjk de son dakikada attı havaya girerler CL'de de çıkmayı garantileyecekler bu hafta içi zaten. Çok rahat şampiyon olacağımız senede hırvat köylüsüne takıldık maalesef.

Uğur Demirok: "Galatasaray seyircisi kümeye kümeye diye bağırmaktan bıkmadı. Keşke her hafta Galatasaray'la oynasak da şampiyonluğa oynasak."

Mal oğlu mal. Bu şerefsizi konuşturduk ya, yazıklar olsun.

İstersen 10 transfer daha yap, takım oynamadıktan sonra beş para.

Lato olmuyor, Linnes topçu bile değil. Denayer denenebilir.

Çalışkan ve disiplinli Linnes'i görmek isteyen 2. golde nasıl geriye koşmadığını iyi izlesin. Koşmuş olsaydı yemezdik o golü
Linnes haric baska sol bek yok takimda. Mecbur Linnes oynayacak. Devre arasinda umarim bir tane akilli bir sol bek bulup getirirler, Denayer de oranin oyuncusu degil malesef.

Geri
Üst Alt