17/18 H:10 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 29 Ekim

1637302_Galatasaray_SK.jpg

sorumluluk alan bir selçuk linnes ve garry ile bu maçı rahat alırız.tudora ragmen bu maçı kazanırız.

Muslera
Mariano Maicon Denayer Linnes
Fernando Ndiaye
Feghouli Selçuk Rodrigues
Gomis

5-0 yeneriz..

Selcuk'u kazanacagımız mac olacak

Son iki iç saha maçında Alanya'dan 4, Akhisar'dan 6 yemiş takıma karşı da bunca eksiğinin de olduğu bir maçta galip geliriz herhalde. Şu maçın en ufak bir bahanesi olamaz artık. Bizim şu maçta puan kaybediyor olmamız demek takımın başında hoca moca yok demektir kimse kusura bakmasın. Zaten şu koreografi ile alakalı kulübe yapılanlardan veya reva görülenlerden dolayı baya bir bilendim hala da bileniyorum. Şu maçta çatır çatır top oynayarak, rakibi sürklase ederek bir galibiyet almak istiyorum. Bunun önünde Tudor dışında hiçbir engel yok. Çıksınlar sahaya ve fb maçını affettirsinler.

Seni mi oynatsak neyapsak abicim

Tudor gene beraberliğe yatacaktır. KG yok oynar dalgama bakarım.

Dün Trabzonlu bi dostum ve onun iki arkadaşıyla Çorum maçını izledik.Çoruma attıkları her gol sonrası çılgın gibi bağırıyorlardı.
Hafta sonu sizi de yenicez.
Bu sene lange ve löbeli döneme benziyor ama biz 61.dakika şovumuzu yapıcaz dedi.
Sizi yenersek şampiyonluk yolunda önemli bir adım atıcaz Rıza hocamızla diyorlar.Üzülmesinler diye bir şey demedim

Demek istiyorumki hiçbir maç kolay değil
Trabzon kanadı galibiyete inanıyor

Geri
Üst Alt