17/18 H:10 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 29 Ekim

buraya gelen herkes illa birini bişeyi bi sistemi eleştirmeye mi geliyor yaa

sezonun ilk yenilgisi

1-0 trabzon alir

Trabzon'da maçı alacak yada çevirecek bir oyuncu yok oyuna başlar başlamaz Castillo forvet uzun top yaparlar arkaya adam sarkmaya çalışacak birde yusufla top tutmaya çalışırlar bizim asil sıkıntı TUDOR
3 lu başlayacak olsa bile bu Trabzon'u rahat yenecek bir takım var 3 lu oynayıp bakın Trabzon'u yendik takım artık böyle oynayacak derse ileride puan kayiplari çok olur her ne kadar begenmedigimiz Beşiktaş bile olsa babel ve Q7 ile bizi hasat ederler dua edelim 4 lu sistem ile oynayıp kazanalim ve bu inadından vazgecsin yoksa ilerideki maçlar çok zor geçecek ..

maç skorunu veriyorum

0-0

Aynı oranlarla akhisar feneri yendi, olası bir maglubiyet bizi bekliyor

Umarım maçtan sonra "ya Tudor bi' derbi kazan be kardeşim" demek durumuna düşmeyiz.
Hakem, 3'lü savunma, Selçuk filan hikaye. Bu kadar sıkıntılı bir Trabzon'u bulmuşken her koşulda bu maçı kazanmamız gerekir.

Düsmanca bir ortam olacagi kesin

Tecrubeli oyuncularimiz var bursa gibi zorlu deplasmandan nasil ciktiysak trabzondan da iyi bir sekilde cikmak zorundayiz

Trabzonspor'un bir derbi olmadığı bilgisini vermek istiyorum.

tudorun hocalığının gerçek anlamda test edileceği maçlar bunlar trabzon sonrası maçlarada iyi bakmak lazım ilk 8 ve sonrasındaki 8 haftalık süreçteki durumu karşılaştırmak lazım.

Ersun gitmemiş olsa 1-3, 1-4 falan kazanırız derdim. Çünkü açık oynatıyordu ama doğru bir organizasyonları olmadığı için takım boyları çok uzuyordu ve savunma geçişlerinde çok sıkıntı yaşıyorlardı. Rıza hoca ise haddini bilerek mümkün olduğunca alanı daraltarak oynamaya çalışacaktır ve sevmesem de ligde bunu en iyi başaran hocalardan biri olduğunu kabul etmek gerek. Orta sahayı kalabalık tutup Ndoye'a uzun atıp Castillo, Abdülkadir gibi hızlı adamlarını kaçırmaya çalışarak oynayacaklardır. Çok topa sahip olmaya çalışarak oynayacaklarını düşünmüyorum. Zor bir maç bizi bekliyor. Takıma güvenim tam, kazanacağımıza inanıyorum.

Geri
Üst Alt