17/18 H:10 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 29 Ekim

Feghouli bence de itmemeli, ama yine de kirmizi cikarilmaz, terbiyesizlik

Olcay'a kirmizi, Feghouli'ye sari dogru karar olurdu

Bu maci alacagiz

50 dakika geride kaldı;

İsabetli şut:0
İsabetsiz şut:0
Toplam şut:0
Korner:0

Tudorun zorlu maç performansı şahane yemin ediyorum. Zaten bir adamın takımının oynadığı bütün derbilerde 1 gol bile atamaması tesadüf olamaz.

Son düzenleme:
3 puanla çıkacağız bu çernobil faciası yüzünden beyinleri hasar görmüş insanlardan oluşan, hamsiköy denen pislik çukurundan arkadaşlar rahat olun.

Tudor kardeşim bu nasıl disiplinsiz bi takım
Sadece koşturmayla teknik direktör olunmaz

TapaTalK

Gel de anlat.

Sonra Tudor'a laf edince biz kötü oluyoruz Galatasaraylılığımız sorgulanıyor. Bu adamın bu futbol anlayışı ile daha çok böyle fiyasko büyük maç görürüz.

sent via GSC

Tudor'u savunanı insan yerine koymam.

Bizim tepemizde hoca olsa yine problem yok. Tolga'nın yerine Garry'nin oyuna girmesi lazım. Ama sanmıyorum Tudor'un aşkından vazgeçeceğini .

Bu ligde nelere kırmızı çıkmadı Feg ne yaptı da hak etmiş oluyor? İki haftadır iyi operasyon çektiler lige, yönetimin çapsız ses çıkarmazsa böyle oluyor.

Olcay’a sarı gösterdi, ardından devam etti. Feghouli gelip itti sadece, itmek kırmızı mı? Olcay’ı 2. sarıdan atmalı Feghouli’yi de sarı kart göstermeliydi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kolay rakipler aldatıyor dediğimizde kuş ilan ediliyorduk. Alın hocanızla mutlu olun. Bitti sezon.

Hakemi falan konuşmanın manası yok,dişli rakiplere şut atmadan şampiyon olunmaz

Kötü oynamadık o kadar, adamlar defansları dikmişler kale direği gibi, 2.yarı Garry girer.

2.yarıda böyle çıkarız kesin 2 haftadır takımın ayarıyla oynamış herif resmen bu macta puan kaybedilirse gönderilsin

Rodrigues girse keşke diyordum ama bu karttan sonra hoca hücuma yönelik bir hamle yapar mı emin değilim. Yine korumacı davranabilir.

Ama bu maçı kazanmamız lazım. Ritmi kaybetmeye başlarız aksi halde. Zaten önümüzdeki maçlar da çok kolay değil.

Geri
Üst Alt