17/18 H:10 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 29 Ekim

Bu maçta en çok Rıza Çalımbay'dan çekiniyorum. Bizim takıma nasıl oynanması gerektiğini ilk o gösterdi. Antalyaspor maçında Galatasaray'a önde basarak, bizim sezonun en kötü futbolunu oynamamızı sağladı. O maça kadar bizim sisteme çare bulamayan takımlar o maçtan sonra bizi zorlamaya başladı. Karabük, Bursa, Konya, Fenerbahçe hep aynı şeyi yaptı. Takımın en kritik oyuncusu olan Fernando'ya baskı uygula, stoperleri uzun topa zorla. Rakiplerin yaptıkları bu. Maçların sonuna doğru aslında bu takımların fiziksel olarak zorlandığını gördük. Ancak bu bizim maç başlarında zorlandığımız gerçeğini değiştirmiyor. Umarım uzun vadede Tudor bu soruna çare bulur.

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Linnes
Fernando
Feghouli-Ndiaye-Tolga-Rodrigues
Gomis

Böyle çıkmalıyız Selçuk,Denayer ve Yasin değerlendirilebilir

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Linnes
Fernando
Feghouli-Ndiaye-Tolga-Rodrigues
Gomis

Böyle çıkmalıyız Selçuk,Denayer ve Yasin değerlendirilebilir

feghouli kesinlikle kenarda olmalı. tolga solda olabilir tsnin önde basma tehditine karşı selçuk oyunu yavaşlatmak maksadıyla tolgayı yazdığın yerde oynayabilir. gary de duruma göre 2.yarı girer. linnes zaten yüzde yüz oynamalı doğru. bu 11 de olabilir dediğim gibi de olabilir. doğru 11 olur.

feghouli kesinlikle kenarda olmalı. tolga solda olabilir tsnin önde basma tehditine karşı selçuk oyunu yavaşlatmak maksadıyla tolgayı yazdığın yerde oynayabilir. gary de duruma göre 2.yarı girer. linnes zaten yüzde yüz oynamalı doğru. bu 11 de olabilir dediğim gibi de olabilir. doğru 11 olur.

Igor hocamız bizi üzmese be üstad,Çık kendi taktiğinle ne korkuyorsun senden daha güçsüz takımlardan,psikolojik olarak bu saçmalığa son vermek için en iyi fırsat bu inanıyorum galibiyete

Igor hocamız bizi üzmese be üstad,Çık kendi taktiğinle ne korkuyorsun senden daha güçsüz takımlardan,psikolojik olarak bu saçmalığa son vermek için en iyi fırsat bu inanıyorum galibiyete

bundan sonra tek korkum belhanda ve tudordur. (hakemler ve dış bağlantılardan bağımsız) 3lü müçlü diye ısrar etmez umarım 3lü oynasak ve kazansak bile bu 3 lü illa ki başımızı yakar bir noktada

Muslera
Mariano Maicon Serdar Linnes
Fernando
Tolga Ndiaye
Feghouli Gomis Garry

Kafamdaki kadro bu ama büyük ihtimal Tudor ortaya Selçuk’u, kenara Tolga’yı koyar.

Şu kadro ile oynamaya başlaması bizi aksatmaya başladı. Neden kazanan kadroyu bozuyor anlamadım. Rakipler de bizi çözememişti oysa.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Kanatsız dizilişte Fener maçında ne kadar etkisiz olduğumuzu görmüştür umarım. Maçın tamamını tekrar izledim. Fenerbahçe'nin 38-45. dakikalar arasında ufak bir üstünlüğü var. Onunda dışında kalan sürede 72. dakikadaki kırmızıya kadar bizim topla oynama konusunda bariz bir üstünlüğümüz var. Fakat takımın saha içi yerleşimi o kadar kötü ki hiç bir topu olumlu kullanamıyoruz.

Tudor'un derbiden ders alıp almadığına dair belirleyici bir maç olacak.

muslera
mariano maicon serdar denayer
feghouli fernando selçuk linnes
badou
gomis

4-4-1-1 defansif olarak karşılayıp 4-2-3-1 ofansif olarak oynarsak çok etkili olabiliriz. badounun forvet arkasında neler yapacağını merak ediyorum.

Sanki bana rahat bir şekilde marizleyeceğiz gibi geliyor ama hadi bakalım.

bakalım bu maç nasıl saçma bi hareket yapacak tudor. değişik hareketler yapıp dahi olmaya çalışıyor ama kabul et artık tudor sen dahi falan değilsin. şenol güneş seviyesinde bi t.direktör ol yeter,bu takımı frenlemezsen şampiyon oluruz rahatça.

Bugünkü maçın skorundan sonra yine 1 puana yatacağımız maç olacak malesef.Ligi bitirme fırsatını bu hafta kaçırdık.Haftaya da puan farkı azalır başımızdaki zat sayesinde
9. Haftada lig bitmez. 11 puan fark hicbir ligi bitirmez. Tarih bunun şahididir. Sadece Başakşehir bile bu sene de en kötü ihtimalle son dönemece kadar asılacaktır. Ki onlarla fark 6. Maç mac ve hafta hafta bakma huyumuzu sene sonuna kadar korumalıyız.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Trabzonspor'un çoğu maçını seyrettim inanılmaz defans hataları yapıyorlari onur da aşırı derecede formsuz, taraftarları mutsuz, cezalı ve sakat oyuncuları var. Tek diyeceğim en iyi savunma hücumla olur, trabzonspor da bu kadar kötü defans hattı varken geri çekilmek yerine net bir şekilde gole oynamalıyız hatta belhanda cezalı olduğu ndiaye defansif değil tamamen ofansif görev üstlenmeli onu 10 numaraya çekip arkasına tolga - fernando yapabiliriz. Bu maçı alırsak ilk yarı puan farkını daha da açarak liderliğimizi rahat bir şekilde sürdürürüz ve kazanacağımıza güvenim tam takım bunu mutlak telafi etmek isteyecektir

Trabzonda bayağı bir eksik var. Sosa, burak, yusuf kesin yok Kucka da olmayacak büyük ihtimal. Macı rahat almamız lazım.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslında tam Belhandanın maçıydı bu, Trabzon defansı evlere şenlik. Hadi bakalım

Nando
Mariano Maicon Serdar LİNNES
Fernando
Feghouli Ndiaye Tolga GARY
Gomis

Bunu oynat iste. Sonunda ise 3 lu/Lato + Selcuk oynar

Ne olursa olsun sol kanatta linnes&garry > lato&tolga

Geri
Üst Alt