17/18 H:10 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 29 Ekim

operasyon var tabi.takım tudor yüzünden top oynamıyo oynamıyosa....hakemler de bulmuş sessiz takımı kıyıda köşede ...... kadar........ tabiri caizse...net ses çıkmalı....bu kadar yeter.gidin başka yerlerde ötün hakemi savunun.bu yorumları okumak zorunda degilim.

Muhtemel oyuncu değişiklikleri

badou-ahmet çalık
gomis-eren
Tolga-latovlevici

fegh ciddi bişey yapsa 3-4 maç verirlerdi
şimdi 2 verirler ama başakşehir maçında yok
şerefsiz bjkliler olcay ve kahya muradına erdi. bilmemnenin oğulları
uçan tekme atan babel 1 maç yedi 1 maç alması lazım. yönetimin bu olay ile ilgilenmesi gerekir

Trabzon'a karşı böyle oynayan takım Başakşehir ve Beşiktaş'ı nasıl yenecek? Tudor ne istiyor çözemedim. Bu zorlu virajı beraberliklerle bitirmek amacı galiba.

Birinin ona küme düşme mücadelesi değil,şampiyonluk kovaladığımızı söylemesi gerekiyor.
östersunds bize gerçeği söyledi ancak sihirbaz gomisin olağanüstü performansı bizi uyuttu

Bu şekilde gol bulucak tudor efendi!

Fernando

Selçuk ndiaye tolga

Gomis

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rodriguez olmadikca bu takim o ilk maclardaki istahli hucum futbolunu oynayamaz

korkarim ki er gec oynatilmaya baslayinca da kismen paslanmis olacak baski yuzunden

bu tip adamlar sakatlik disinda kesilmez , sakatligi gecip iki haftadir kadroda ise yedek kalmaz rodriguez

Hayatinda Italya’ya tatile bile gitmemis bir TD istiyorum. Bu ne lan hepsi 0-0 icin g verecek

en cok gol atan takim sadece 2 hücumcuyla maca cikti ve sut cekemeden ilk yariyi bitirdi.

gecen hafta kendi sahasinda 90dk defans oynatan tudor aynisini yine oynatiyor.

hücum oynarken herhalde tüm maclari kaybettik ki simdi trabzon gibi küme düsme adayi bir takima karsi 9 defansla ciktik

Ozan H. Yener beğenmedime basmadan önce mesajların içeriğini anlamaya çalışmanı rica edeceğim. Ben Fernando çıkmasın ikinci yarı istemiyorum demedim, Adam ilk yarı sonunda topallıyordu.

Yahu hakemi eleştirdiğimiz kadar Tudor'a tepki göstersek olayı çözeceğiz

Trabzon'da hiçbir şey yok ve ilk yarı maçı kopartmamız lazım

Adamların golcüsü yok, moralleri sıfır bizim adımıza bir deplasman için olabilecek bütün şartlar lehimize

Ama biz ne yapıyoruz sahaya 4 defansif ön libero ile çıkıyoruz.

Onu da düzgün yapamıyoruz zaten o liberolardan birini sol kanada koyup orayı da öldürüyoruz.

Ulan 4 defansif orta saha ile çıktık maça bari orta sahayı ele geçirip oyunu domine edelim diyoruz ama onu da yapamıyoruz.

Sonra hakemin hatalı bir kararında veryansın üstüne veryansın

Biz bu kafayla daha çok veryansın ederiz

Yazık valla yazık...

Forumda konusu vardı. Tudor' un taktiği belli, Trabzon' un arkasına toplar atın diye. Feghouli' yi merkezde oynatıp, Rodrigues' i oynatmayarak nasıl sarkmayı planlamış arkaya gerçekten merak ediyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Caner'in diyeti olarak feghouli'ye 4 maç ceza verildiğinde de susacak mı acaba otelci

Geri
Üst Alt