17/18 H:10 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 29 Ekim

Ts bu defansla her maç 3 tane atmak zorunda yoksa gelen geçen fark etmez ezer geçer.

Fener macinda kaybettigimiz puanlari bu macta telafi etmemiz gerekiyor ama zor deplasman

Haftaya çıkacağı kadro budur.

Maryano-maykon-denayer-ahmet-tolga
Feguli-selcuk-fernando-badou
Gomis
cakma conte. imparaTUDOR filan güzellemesi yapiliyordu bi de. (ben de yapmis olabilirim gerci)

bugünki kadronun elle tutulur hicbir iyi tarafi yok

rezillik yahu. adam kadromuz sizdirildi diyor bi de. ulan afedersin sende degistir sistemi 4-2-3-1 yap maca öyle cik.

Tudor korktu, GSC'yi korkuttu sağolsun.

Hocaya rağmen yeneriz ağır mallık yapıp salak dizilişle çıkmazsa yine

Muslera

Mariano - Maicon - Denayer - Linnes

Fernando

Feghouli - Selçuk - Badou - Tolga

Gomis​

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Çok büyük ihtimalle

Muslera
Mariano Maicon Serdar/Denayer Lato
NdiayeFernando
Feghouli Selçuk Tolga
Gomis

oynar.

Olması gereken

Muslera
Mariano Maicon Serdar/Denayer Linnes
Fernando
Garry Selçuk Feghouli Tolga
Gomis

Bu maçta da gol atamazsak şaşırmam,tudorla 4 derbi maçında 1 gol bile atamamışız. Korkak, yönetim tarafından falan uyarılmaza işimiz çok zor.

Tudor korktu, GSC'yi korkuttu sağolsun.

Hocaya rağmen yeneriz ağır mallık yapıp salak dizilişle çıkmazsa yine
fatih terim daha inatcı idi tudordan daha cesaretli olsa da...eboue kaç hafta solbek,sağ kanat oynadı...semih stoperler sakat veya cezalı olana kadar akla bile gelmedi.emre çolak 10.hafta falan kullanıldı.biz bu inatları daha önce de gördük ama dersler gec de olsa alındı.tudorun da taraftardan cekincesi oldugu için dogruyu bulacaktır artık.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

yarın bjk macı berebere biterse şenlenirsiniz....az sakin yahuuuuuuu.ne oluyooooo

Trabzonspor büyük maç olarak lanse edilmezse kazanmamamız için hiçbir sebep yok.Buralar kredi yenecek maçlar değil.Fener maçını unutup tam gaz yola devam.

Neden buyuk mac kazanamiyor bu takim? ilk 11 den 9 kisi degisiyor yine ayni bok. buyuk mac kazanamadan nasil sampiyon olacak bu takim asil soru da bu

Sezonun maçı diyorum. Puan kaybedersek tepetaklak olma ihtimalimiz var. Alırsak rakiplere psikolojik üstünlüğümüz devam edecek. 9 maçta 22 gol yiyen, Akhisar'dan 6 yiyen takımı yenemiyorsak zaten hiç konuşmayalım. Bu maçın önemi çok büyük. Ne yapıp edip almamız lazım. Ama önce hakemi ve Tudor'u yenmeliyiz.

Neden buyuk mac kazanamiyor bu takim? ilk 11 den 9 kisi degisiyor yine ayni bok. buyuk mac kazanamadan nasil sampiyon olacak bu takim asil soru da bu
kazanır elbet bi yerde.trabzonu yenmemiz çok olası ya da bjkden deplasmanda en azından 1 puan alabilmemiz şu kadro ile.yaşayarak görürüz.

bazıları milleti gazlayıp 5 atarız moduna sokmasın yine. trabzon kötü durumda ve bu maçın kritik bir çıkış maçı olması için ellerinden geleni yapacaklardır . 6 yedikten sonra taraftarı önünde nefret ettikleri Galatasaray'a yenilmeye tahammülleri yok . puan kaybı hatta yenilgi bile olabilir.

Müzmin sakat arkadasimiz yetisir mi acaba bu maca?

Hadi orasi pek sorun degil, bence Badou 10 numaraya gecmeli Tolga da onun yerine. Solda da Garry oynasin.

Muslera
Mariano Maicon Denayer Linnes
Fernando Tolga
Feghouli Badou Garry
Gomis​

kazanır elbet bi yerde.trabzonu yenmemiz çok olası ya da bjkden deplasmanda en azından 1 puan alabilmemiz şu kadro ile.yaşayarak görürüz.

Tudor ile derbilerde gol bile atamadik. Bu tesaduf olamaz. kadikoy ve vodafonda tudor ile puan alacagimizi sanmiyorum. Trabzon macini kazanabiliriz cok derbi olarak gormuyorum.

5 atacaz diyen yokki ,kazanmak zorunda oldugumuz bi maç ve trabzon bizi ilgilendirmemeli.

Bu akşamki hocayı ve takımını gördükten sonra bu maça dair ümitlerimi yitirdim açık konuşmak gerekirse. Bu kadar korkak bir adam Galatasaray'ın hocası olamaz. Hani Tudor'a rağmen kadro kalitesi bizi şampiyonluğa taşır mı acaba diyeceğim lakin o da ancak kıç zoruyla olur. Bu hırvat sığırı gitti son yılların en leş fenerine daha leş bir futbol ile puan verdi. Haftaya da gider o leş Trabzon'a kaybeder hiç şaşırmam. Bu herifle şampiyon olabilirsek bu bize Allah'ın bir lütfu olur ki hiç sanmıyorum.

3 puanlık sistemde 8 puan farkın çok fazla bir değeri yok. Bu hoca ile derbilerde oynadığımız futbol ve aldığımız sonuçlar ortada. Bu açıdan bakarsak Vodafone ve Kadıköy'de bu hoca ile mağlup olmamamız mümkün değil. O maçlarda kafadan 6 puan gitti zaten. Eh 8 puanlık fark da daha bu maçlarda eridi gitti ne yapacağız? Lakin yenseydik eğer rakiplerimize çift haneli fark yapacaktık ve en önemlisi psikolojik olarak bitirecektik. 10-11 puanın da 3 puanlık sistemde bir garantisi yok elbet lakin dediğim gibi işin psikolojik boyutu vardı. Hırvat sığırımız sayesinde bu avantajımızı kullanamadık. Ligi Kasım ayında bitirebilirdik lakin şimdi biz demoralize olduk. Trabzon ve Başakşehir deplasmanlarında ne yaparız diye kara kara düşünmeye başladık.

Bu maça kadar taşıdığımız ve büyüttüğümüz şu iyimser tabloyu bir anda tersine çevirebilmek her baba yiğidin harcı değildir. Tudor'u tebrik ediyorum!

Geri
Üst Alt