17/18 H:10 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 29 Ekim

Tudor ile derbilerde gol bile atamadik. Bu tesaduf olamaz. kadikoy ve vodafonda tudor ile puan alacagimizi sanmiyorum. Trabzon macini kazanabiliriz cok derbi olarak gormuyorum.

devre arası asamoah ve bi sol kanat gelirse 2.yarıdaki derbilerden ümitliyim ben,tudora ragmen

devre arası asamoah ve bi sol kanat gelirse 2.yarıdaki derbilerden ümitliyim ben,tudora ragmen

ben su fenere karsi asamoaha falan ihtiyac olmadan kendi evimizde bu maci kesinlikle kazanmamiz gerektigini dusunuyorum. Takim bence kotu degil tudorda sikinti var buyuk maclarda

Olan oldu artık geçmişe değil geleceğe bakalım hala lideriz bir şey kaybetmedik ama kendi sahamızda puan kaybetmek üzüntü verdi. Trabzon deplasmanından 3 puan şart şu saatten sonra daha da hırslanıp o maça istek ve şevkimizi yansıtmamız lazım.

Muslera
Mariano.. Maicon.. Denayer.. Linnes
Ndiaye..Fernando.. Tolga
Feghouli.. Gomis.. Garry

Burak 2 hafta yok diyorlardi. Bilemiyorum.

Ama oynarsa kesin golü var bize.

karşımızda berbat bir takım var.
yenmemiz lazım.
seyircisi vs yeni hocası hikaye.

Mas cezalı, Burak yok.

Kupada Çorum deplasmanı var Ts'nin.

tudor ve hakem el ele verip net bir maglubiyeti yasatacak bize malesef. ortam cok musait.

şampiyon olsak dahi tudorla yeni sözleşmeye karşıyım. okan falan olsa daha iyi. bu adamla ciddi bir maç kazanmayacağız bu gidişle. hele seneye avrupa ş.ligi falan çok ağır gelir bu herife

Burak olsa ne olmasa ne Maicon her türlü pasifize eder onu

aradaki 6 puan farkin hatrina tudor 6 defansla cikacaktir sahaya.

Fener maci 3 puan olmaliydi.kaybettigimiz puanlari bu deplasmandan cikarmamiz lazim. Mutlak 3 puan sart hele de bu kadar eksik yakalamisken ts yi.

MR'ı çekilen ve arka adelesinde sorun tespit edilen Burak Yılmaz, Galatasaray'a karşı oynayamayacak. (TRT Spor)

Yenilmeden dönmek iyidir.

1 puan beni sevindirir bu şartlarda.
Tudor büyük maçlar da hayal kırıklığı yarattı bende.

TapaTalK

Hoca Allah aşkına korkma çekinme. Sene başındaki 4-1-4-1'i sal gitsin. Ndiaye'yi bu kadar arkada bırakma.

Geri
Üst Alt