17/18 H:10 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 29 Ekim

Gomis değişikliğini Allahını seven biri açıklasın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bir takımı şampiyon yapan yedekleridir. Yedeklerini ne kadar hazır tutarsan işin o kadar kolaylaşır. İlk 11 her zaman formda olmaz. Bir iki oyuncu sonradan girer giden maçı dönderir. Bizim yedekleri hazır tutamazsın çünkü kaliteli değiller.

Sanki super oynuyoruz da skor odakli konusacaz

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Kendi adıma da pişmanım çünkü bu takım gerçekten küçük maçları kazanmış. Bunu diyen tv yorumcularına saydırmak yerine hoca musvettesine saydırmam lazimmis . Hayatında en büyük cvsi paok olan bir mal ile şampiyon falan olunmaz

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kim neye söverse haklı bu saatten sonra. Şu iki takıma karşı gol pozisyonuna bile giremedi takım iki haftada. Böyle şampiyon olunmaz kimse kusura bakmasın. Bu kadar rahat geçecek bir sezon bu kadar kolay harcanmaz.

Trabzon fener beşiktaş filan 2 senedir ağlattı bizi
Büyük maç kazanmayı bırak gol bile atamadıj Galatasaray ne hale düştü

TapaTalK

40 yıllık eşşekcilere balina çağırttırıyoruz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bursa maçında beri takımı sabote ediyor Tudor o günde saçma değişiklikleri ile takımı durdurmuştu hasbel kader 2 golle günü kurtardı ama balon patladı

Haftaya Maicon da mı yok? Gençler saplayıp döner.

milletin dediği doğru çıktı.anca küme düşmeye oynayan dandik takımları yenebiliyoruz ligin üst sıralarındaki takımlar silindir gibi eziyor bizi

köy takımıyla dahi oynarsak farklı yeneriz derseniz bu küreği ağzınızdan çıkarırım açık konuşayım fena küfür yersiniz . sizin hayalci tavırlarınıza kandım maçı açtım hafta sonumun içine sıçtınız.
biliyordum hamsilerin ölüm kalım maçına çıkacaklarını .

Yaptıkları tezahürata bak, adi şerefsizler bu trabzon arenaya gelecek elbet

XPERIA X

Geri
Üst Alt