17/18 H:10 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 29 Ekim

Yalnız şu da bir gerçek 2 haftadır hakemler kartlarını hem bizim aleyhimize kullandı. Tudor'un saçma sapan işlerini konuşmaktan hakemlerin kötü yönetimine birşey de diyemiyoruz.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Her sene aynı bok fener maçında taktik değişikliği ile başlayan süreç hocalar böyle mal olduğu sürece rakibe gerek yok. Korkak aptalca herif

Maça ciğerci yerine rodriguesle başlayıp selçuğu 10 numarada kullanacaktın.

Hadi yapmadın devre arası selçuğu ve çiğerciyi çıkarıp yasin ile rodriguesi alacaktın

75de hala gol gelmediyse ndiayeyi çıkarıp sinanı alacaktın

Devreye 0-0 girdik diye oyuncu değiştirmezsen böyle ezilirsin.

2 haftadır gol atamadığımız gibi sahada eziliyoruz adeta.

HTC 10

eyvallah ama bu takimda önde basan rakibine soluk aldirmayan bir takımdi. Bir oyuncuya 4 kisi basan bir takimdi. Futbolcular da karaktersizlesti malesef

Herkes Rütbesini Bilecek! ������������������������

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ne elde etik yani şu maçta şu formasyonla çıkarak hadi onu geçtim Ereni sokup Gomisi alarak ne düşündün hadi onu da geçtim Tolga dan ne bekledin de o dakikaya kadar sahada tuttun tek kanatlı bıraktın takımı

Tudorun oynattığı sistem tamamen küçük takım sistemi.Senin eline geçen topu rastgele ileri atamazsın belki pozisyon olur diye.Ayağa pas yaparak rakibi boğman lazım.Başakşehirin oyun sistemi gibi beşiktaşın veya riekerinkin.Riekerinkin sistemi doğruydu fakat onunda elindeki oyuncular kötüydü duran toptan çok gol yiyordu.

Herif gole giderken resmen dedim ki at oğlum at aslanım at şu golü de şu iğrenç maçı kapatıp şu iğrenç takımı izlemeyi bırakayım!! Koskoca Galatasaraylıya bunu dedirttiniz lan allah belanı versin Tudor!!! Seni bu takıma hoca diye alanın allah belasını versin!! Şu golü şu takımda atabilecek bir tane adam var o da Feghouli'ydi zaten kırmızı gördü.

Bu hoca ile devam ettiğimiz müddetçe bu takım ilk yarıyı lider bitiremez şampiyon da olamaz net!! Ben ömrümde böyle sığır bir adam görmedim. Riekerink'i arar olduk allah belanı versin senin!!

Hoop agir ol bakayim. Igrenc takim da ne demek? Sen kimsin ulan!! Galatsarayi agzina alirken dikkatli ol.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Göndermeyen yönetim Net Galatasaray düşmanıdır..

Imparatoru getirin mallik yapmayın..

Bu sarıysa fernandoya yapılan net kırmızıydı içeride dışarıda kartlarda alehimize öifte standart

Son 2 haftada toplam pozisyon sayımız 1.5 falan.Şu maç için hakemi falan bahane etmek saçmalık trabzon oyun olarak kazanmayı haketti

Lige ayar çekilmiştir.Herkese gördüğü rüyadan uyanabilir.Bu korkakla hiçbir şey olmaz.

Üçüncü ligden bir takım koysak tspora bir iki şut çeker. Bu oyunun açıklaması yok. Sahada rezil kepaze olduk. Hayatımda gördüğüm en kötü gs budur. Yazıklar olsun. Şu oyunu bjk yada fbye oynarsak 5-6 yeriz. Şimdiden uyaruyoruz. Önlem alınmalı, tudor derhal kovulmalı. Yoksa bjk maçında tarihi fark yiyince zaten kovulacaktır.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takımda Fernando hariç bütün oyuncularda ciddi düşüş var. Ne oynadığımız belli değil, sezom başındaki iştahlı görüntümüz yok. Tudor denen beceriksiz aptalın olumlu tek bir dokunuşu yok takıma.
Aykut Kocaman'a katılıyorum bu maçtan sonra. Puan farkı gerçekten suni. Beşiktaş maçı sonunda Başakşehir, Beşiktaş ve muhtemelen Fenerbahçe'nin arkasında kalmış oluruz.

Tek çıkış yolumuz Tudor'u göndermek. Hem de bir dk bile beklemeden bu maçtan sonra

Büyük takımın büyük hocası olur arkadaş, 2 senedir derby' lerde gol atamıyorsun, bu kabul edilemez. Fatih Terim, Şenol Güneş falan da maç kaybeder ama böyle kaybetmezler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt