17/18 H:10 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 29 Ekim

Arkadaş dedik Selçuk ve Tolga aynı anda sahada olmaz diye dedik dedik dinletemedik. İkisinden biri oynar solda da Rodrigues oynar. Hatta Feghouli de ortaya yakın değil sağda oynar dedik dedik dinletemedik. Korkak oynama korkak oynarsan kaybedersin dedik dinletemedik. Sezonun başındaki o güzelim takım rezil bir futbol oynayan iğrenç bir takım haline dönüştü yazık. Kaleye gidemiyoruz şut atamıyoruz o hale geldik. Bu akşamdan tezi yok Tudor kovulmalı. Bir takım ancak bu şekilde sabote edilirdi.

c84c298e28d1a9d22fed18de004f458a.jpg

NE BIKTIM BE ADAM SENDEN

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir daha Linnes diyen olursa onun da ağzına kürekle vurmak lazım

Ona bakarsan solda Linnes oynamalı dendi.Yazıcı içinden geçti herifin.Her yaptığın hamle tutacak diye bir şey yok

Millet Latovlevici oynamasın diye Linnes oynasın diyor Linnes'e bayılmıyor. 2 dakika kafanı kullan da öyle yaz şu mesajlarını.

Moderatör tarafında düzenlendi:
minimum 1 dk yerde yatti tsliler, 94:13 de bitirdi maci :D

İmparator Fatih Terimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Oha adam 1 dakika sahadan çıkmadı, tam 94 de bitirdi şerefsiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kocaları fenerbahçe gibi mor menekşe şarkısını çalıyor şerefsiz hamsiler

Balon patladı..

Belhanda çöp olarak elimizde patladı.

Feghouli' nin de kafa gidik gibi biraz daha sabredelim ama içimden bir ses patlayacak diyor.

Ndiaye ilk hafta hariç leş, o da elimizde patladı.

Sol bek yok, yedek forvet var da yok, zaten başımızda hocada yok.

Bu şekilde devam ederse taraftarda sırtını dönerse yalan bir sezon olarak biter bu sezonda. Bu kadar para harcamışken parada kalmadı transferde yapamayız.

Gomis-Eren değişikliğini mantık çervesinde açıklayabilecek biri var mı? Benim aklım almıyor hala. Sanki kabus gibi şu maç,ben hayatımda bu kadar üst üste mallık yapan teknik direktör görmedim.

Geri
Üst Alt