17/18 H:11 | Göztepe 1-3 Beşiktaş | MS | 5 Kasım

Hakem tum takdiri bjk lehine kullanirken simdi de goztepenin golu ofsayt

tuy dikmenin boylesi

Hay başlayacağım size ya,Gidin bu boş boş mesajları Beşiktaş forumuna yazın yok neymiş o maçlarda kesin yenilirmişiz ulan sizin gibi taraftarımsılara inat Tudor ona inat Galatasaray yürüyün gidin işinize

dün gibi hatırlıyorum mesajları . içi geçmiş dediler leş dediler. yatmaya geliyor dediler.
Evet o zaman iyi durumda değildi, hemde hiç iyi durumda değildi. Ama bu klas bir forvet oyuncusu olduğu gerçeğini değiştirmez.

Ben bu Babel için şöyle, Gomez için böyle söylendi, bunları doğru bulmuyorum. Babeli bir kenara bırakırsak, Gomez, RVP, hatta Sneijder gibi oyuncuları anca "kötü" durumda iken alabilir bizim ligin takımları. Gerisi artık biraz şans, birazda Teknik Direktör becerisi. Babel Beşiktaş'a geldiğinden beri oynadığı oyunun ne kadarını Kasımpaşa'da oynuyordu mesela.

Ağlak kıyak geçti galba.

Göztepe zaten son 3 haftadır filan bir düşüşteydi, düşüşten ziyade olması gereken orta sıralara gelme konusunda hızlıca ilerliyordu. Şu ana kadar aldığı fazlasıyla ekstra puanlar defolarının gözükmesini engellemişti. Birde iki tane etkili oyuncusundan da mahrum kalınca Beşiktaş karşısında bu skor sürpriz olmadı.

Hani belki kendi evinde bir sürpriz yapar dedik ama olmadı. Biz koyarız Beşiktaşa artık yapacak birşey yok.

başak ve tineristan deplasmanlarından 0 çekebiliriz.

Hakem ardi ardina sacmaliyor . Goztepeliyi cektiler 0-3 iken penaltiydi vermedi

ust uste bjk nin sarilari atladi

goztepenin golu ofsayt , simdi de min sari ve frikik i atladi bjk nin

bu adam hakemlik yapiyor

senaryo gereği gelen bir goldü arkadaşlar heyecan yapmaya gerek yok.

Olmaz ama olur da bu maç 3-3 biterse GSC'nin cenabetliği tescillenir.

Beşiktaş güzelleyicileride fırsat kolluyor resmen. Beşiktaş'ımız yensin de övüp Galatasaray'ı gömelim der gibi.

Geri
Üst Alt