Forumdaki bazi uyelerin derdi Galatasaray'in basarisi degil, yazik cidden yazik.

Allahım inşallah maç sonu puan durumunda 29-23'ü görürüz.

başak oyun kurarken kapacağımız toplarla epey şans bulabiliriz yalnız

tabi avcı hep yaptığı geriden pasla oyun kurmak dışında bir plan kurmadıysa

başak deplasmanına çift forvetle çıkacak kadar t*şağı var hocamızın bazısı hala yataykut'tan daha defansif diyor :) güler misin ağlar mısın :)
yalnız kadroda garry gibi hızlı adam olsaydı daha iyiydi. belhanda ve fernando maçın kaderini belirleyen adamlar olacaktır.

cikacak en iyi kadro cikmis,tebrikler sn tudor

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DO7REaBX4AAs41k.jpg

Yedek te niye iki kaleci var

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Ben beğendim kadroyu.
Kanatsız tammamda ama fernando-ndiaye-tolga ortasahasıda taş gibi olur.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

başak oyun kurarken kapacağımız toplarla epey şans bulabiliriz yalnız

tabi avcı hep yaptığı geriden pasla oyun kurmak dışında bir plan kurmadıysa
Bende boyle dusunuyorum amac onde baski ve.oyun kurmaya engel olmak ama kanatta lazim yani Tudoru savunmuyorum ama elestiride yapamiyorum sakal biyik olayi neyse az kaldi bakalim ne yapacagiz

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben de kanatsız oyunu tercih etmem ama bugünü Fener ve Trabzon maçlarından farklı birşey var. O maçların öncesinde rakibe göre düşnerek kadro çıkarıyor diye en çok eleştirenlerden biri olarak söylemeliyim ki bugün çıkan 11 kazansa da kaybetse de rakibe göre çıkmış kadro değil. Bizim oyun planımıza göre çıkmış kadro. Belli ki Fernando kendini geriye atacak ve Mariano ile Lato bol bol orta kesecek. Tolga ve Ndiaye de dönen topları toplayacak.

Gizli dizilimimizi açıklıyorum;

Muslera
Maicon - Fernando - Denayer
Mariano - Badou - Tolga - Latovlevici
Belhanda
Derdiyok - Gomis​

emre gibi bitirici kaliteli adamın olmayışı çok iyi oldu . mahmut da yok . yenilmememiz lazım .

Kanatsız oyunla Trabzon’da bizimle dalga geçtiler. Bir insan neden hatasından hiç ders çıkarmaz? Mantığı nedir yani bu işin? Beşiktaş’a şükretmek lazım, onlar aptallık yapmasa 2 hafta sonra üstümüze çıkabilirlerdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Linnes ve Garry badem gözlü oldu arkadaş adamlar oynarken sövmeyen yok

Bu sezon heyecanla maçları bekliyordum Hırvat hıyarı onu da çok gördü bize. Neyse bu sezon herşeye rağmen şampiyon olacağız.

Geri
Üst Alt