Hayır latovlevici zaten leş oğlu leş ama sen bu adama tüm koridoru veriyorsun. önünde yardıma gelecek 1 adam yok.

Ciğerci Eren Lato leş gibi ve hemen çıkması lazım. Fazla forvet=üretkenlik değil

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tamam tudor un büyük maç kabusu var anladık fakat bütün büyük maclarimizda hakemlerin direkt etkisi var bu nasıl kahpelik?
Çıkıp şimdi biriniz hakemi de yeneceksin yazmasın. Hakemleri de yeneceksin lafı ancak zayıf anadolu ekiplerine söküyor.

Tek taktiği göbekten Gomis ve Eren'e top şişirmeye çalışmak. İkinci yarı adam gibi korkmadan bastır bari, gerekirse 5 ye ama bu mal 0-2'yi korumaya çalışır şimdi.

Sokayım oynatacağın futbola... Oynatsana Garry'i niye bozuyorsun ilk haftalarda oynayan, pres yapan, rakibi boğan takımı?

Türk futboluna futbolcu kazandırmaya devam ediyoruz.
İrfan Can hayırlı olsun. :42:

Sosyal medya üzerinden baskı yapılmazsa yönetim müdahele etmez.Tudor gitmediği sürece ilk yarıyı 3.tamamlayacağız.

Fernando ndiaye ligin en iyi orta sahasıymış
Buyrun gülelim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tudorcular nerede??

Buyuk maç kazanmasa da olur diyenler nerede??

Basaksehir de 3 onemli eksik olmasına ragmen bu futbolu acıklayacak adam var mı?

Tudor efendi cok agır konusacam ama banlanmak istemiyorum.. Allahtan bul..

Igor TUMOR

Nando
Mariano Maicon Denayer LINNES
Fernando Tolga
GARY Belhanflop YASIN
Gomis

OYNAT HAIN HERIF

549482ac8c93903398e7705767834581.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Yazik gunah sinirden kduracam

Ulan bizim gordufumuzu kimse gormuomu

Bu yonetim bu kadarmi beyinsiz

Bizim teknik heyet neye yariyor

Adamlar keleye 2 x geldi sicti agzimiza gittiler iste

Boyle hoca mu olur allahina ya

Yav sok işte Garry'yi. Çift forvet çıkıp kanatsız oynamak nasıl bi mantıktır abi.
beyin yok ki herifte, 45 dakkadır küfrediyorum ya. Zaten Feghouli cezalı, elinde 1 tane kanat var onu da yedek bırakıyor. Bir de utanmadan çift forvet çıkıyor, o çift forvete kim top taşıyacak. Korkak demesinler diye çift forvet çıktı adım gibi biliyorum. Ya anlamıyorum şu kadroyu, şu isimleri bulup getirecek kadar futboldan anlıyorsun. Takım sahaya çıkıyor sanki başka biri geliyor bunun yerine. Latovlevici-Eren çıkıp Linnes-Garry girmeli belki bişeyler olur. pek de umudum yok da neyse....

Bir tane bile büyük maç kazanamayan adam Galatasaray ın teknik direktörü olarak görevine devam edebiliyor.

25 maç 2 galibiyet istatistiği bu maçla birlikte 26 maç 2 galibiyet oldu diyebiliriz. Tebrikler tudor çok büyük istikrar bu istatistiği devam ettirebilmek.

Geri
Üst Alt