Ya sokacam su tufora . Adam degistirmedi

Bak senin yaptığın hata ne biliyor musun,Denayer'e o kadar da olumsuz bakmayan bir adamım konu bu değil.Stoperleri stoper özellikleri dışında ne kadar özelliği varsa onunla değerlendiriyorsun.Bu bir savunma oyuncusu,hele de stoperse kademe yapamadıktan,adamını tutamadıktan hava topu alamadıktan sonra istediği kadar teknik veya süratli olsa ne yazar ki?Dany çok süratli oyuncuydu ama saatli bombanın tekiydi.Dany kadar olmasa da senin bir ara savunduğun Ched de öyleydi.Hani Maicon'a kim ne diyor mesela?Tank gibi stoper adam.
Sarper adam gelmis Denayer 2 golü yedirdi yaziyor. Nerde yedirdi arkadas? Benim oyunculugunu sorgulamiyorum bu yorumumda, o baska tartisma. 1 golde Maicon izliyor mesela, hadi Maiconu da kovalim o halde.

Adamin pozisyonlarla alakasi yok, algi yaratilmis, kafaniza tas düsse Denayer diyecek haldesiniz.

Gerizekalı Tudor yedekte o kadar seçeneğin var değişiklik yapma. Bu aksam gitmelisin

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yine ayni kafayla ciktik 2. yariya. Bu Tudor gercekten is bilmezmis.

Tudor oyuncu değiştirmediğine göre 4-0 için çıkmış maça. Panik yok kontorl altında herşey

Sarper adam gelmis Denayer 2 golü yedirdi yaziyor. Nerde yedirdi arkadas? Benim oyunculugunu sorgulamiyorum bu yorumumda, o baska tartisma. 1 golde Maicon izliyor mesela, hadi Maiconu da kovalim o halde.

Adamin pozisyonlarla alakasi yok, algi yaratilmis, kafaniza tas düsse Denayer diyecek haldesiniz.

Yok bu konu özelinde demiyorum,genel olarak bu stoper konularında yaptığın hata bu.Bek oyuncularında bir yere kadar tolere edilebilir fakat stoper,eğer iyi bir savunma oyuncusu değilse istediği kadar teknik olsun iyi orta açsın vb. bir anlamı yok.1-2 kazandırırsa 4-5 kaybettirir.

Latolevici hala oyunda ve az önce yine saçmaladı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İkinci yarıya Lato ile başlayan adamın, bununla kesin ilişkisi vardır havası veriyor...

Adam hangi kadroyu çıkarsa bok atılıyor. Katılmıyorum. Bu maç yapabileceği hiçbir şey yok.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kaç maçtır adam gibi kadro çıkarmıyor da ondan sürekli bir taktik değişimi yok 3 lütfen defans yok çift forvet. Kardeşim kaçıncı hafta olmuş hala senin oturmuş bir taktiğin yok. Adama Florya da ne yapıyorsun sen diye kimse sormaz mı ?

Discovery II Mini cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lan hangi oyunu beğendin de aynı kadroyla çıktın 2. yarıya hödük!

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt