bizde önlem alıp çıkmalıyız,kendi oyunumuzu oynayalım onlar bize önlem alsın mantığı olmamalı artık.

bizde önlem alıp çıkmalıyız,kendi oyunumuzu oynayalım onlar bize önlem alsın mantığı olmamalı artık.

Geçen sene önlem almaya çalıştık sıvadık

Bu sene fener maçında önlem almaya çalıştık sıvadık

Trabzon maçında önlem almaya çalıştık korktuk yine sıvadık

Galatasaray kendi geleneklerine bağlı hücum futbolunu oynamak zorunda yoksa baş edemeyiz hiç birinle. Fatih terim zamanı herkes bize önlem alıyodu, yenilsek bile bi ton pozizyona giriyorduk.

Geçen sene önlem almaya çalıştık sıvadık

Bu sene fener maçında önlem almaya çalıştık sıvadık

Trabzon maçında önlem almaya çalıştık korktuk yine sıvadık

Galatasaray kendi geleneklerine bağlı hücum futbolunu oynamak zorunda yoksa baş edemeyiz hiç birinle. Fatih terim zamanı herkes bize önlem alıyodu, yenilsek bile bi ton pozizyona giriyorduk.

bence hiç birinde önlem almadık kendi oyunumuzu oynadık sadece.

fener maçına bak trabzon maçına bak tekrardan, adamlar birebir adamlarımıza ve oyunumuza karşı önlem alarak çıkmışlar.

Tudor bu yüzden ben futbol oynatmaya çalışıyorum diye açıklama yaptı trabzon maçından sonra.

Feghouli bu maçta olmayacağına göre hücum gücümüzü indirgememek için Eren'in de her türlü sahada olması lazım. Ama 4-4-2 gibi bir formasyonda Belhanda sol kanatta sıkıntı olabilir.

4-3-1-2 gibi oynarsak da bu sefer Rodri kenarda kalacaktır. İki ucu da boklu değnek yani.

Bu şartlar altında Eren kenarda kalacak gibi.

bence hiç birinde önlem almadık kendi oyunumuzu oynadık sadece.

fener maçına bak trabzon maçına bak tekrardan, adamlar birebir adamlarımıza ve oyunumuza karşı önlem alarak çıkmışlar.

Tudor bu yüzden ben futbol oynatmaya çalışıyorum diye açıklama yaptı trabzon maçından sonra.

Katılmıyorum

Bizi iyi kapatmalarından değil bizim de korkmamız dan geri yaslandık. Atak yaparsın ama defansı geçemezsin, ya da ne biliyim en iyi adamlarını kitlerler mesela ama öyle değildi sen atak yapamadım.

Büyük maçlarda takım da korkaklık var, geriye yaslanma beraberlik skoru koruma. Sen bildiğin oyuna oyna baskı yap bunalt ama adamlar iyi kapansın olmadı dersin.

Şimdi trabzon maçında kırmızı karta kadar hiç bişey oynamadık hatta sövüyoduk takıma, fener maçında stad da canlı izledim takım öyle durgun başladı ataktan yoksun başladı ki taraftarı bile susturdular ilk 10 dakika.

Büyük maçlarda arkaya yaslanıyoruz bu çok açık, başakşehir maçında bunu yenmesini korkmamasını istiyorum tudor'un.

Eren bu maçta olmamalı ilk 11'de sonradan girebilir en fazla

Biz oynayalım onlar önlem alsın mantığını daha hiç benimsemedik ki bu sezon büyük maçlarda. Denemekte mutlaka fayda var. Fener ve Trabzon maçlarında rakibe odaklanıp kendi oyunumuzdan taviz verdik de ne oldu?

IBB bence ligin en derli toplu top oynayan takımı. Önlem alınmasına alınır tabi bir yere kadar ama bu süreçte de kendi oyununu yabana atmayacaksın.

Fener ve Trabzon maçlarında daha saldırgan daha baskıcı olsak mutlaka oyun çözülürdü.

Yukarıda IBB ye derli toplu dediğime bakma onların da yeterince zayıf noktaları var. Bir zayıf yönleri de bizimkiyle benzer derece de. Emre - Fernando.

Bu iki oyuncunun kendi takımları adına önemleri inanılmaz derece de yüksek. Fernando bizim açık ara en kilit oyuncumuz bana göre. Aynısı IBB de Emre için geçerli, bu oyuncuları takımlar dan çıkar herşey alt üst olma noktasına bile gelebilir yani.

Nasıl bizim maçlarda Fernando ya özel önlem alınmaya çalışılıyorsa bizim için de bu maç rakibi sindirmek ve bozma adına Emre ye önlem alma çalışmalarında bulunmamız kaçınılmaz olmalı.

Rakibin kilit oyuncusunu saf dışı bırakmamız bizi çok rahatlatacaktır. Mahmut kazmanın teki sadece Emre nin yanında iyi gözüküyor 2-3 yıldır. Emre yi zerre sevmem hatta bana göre de onun bunun çocuğunun tekidir ama hakkını vermek lazım iyi futbolcu. Bu yaşına rağmen. Mesela bizim Selçuk 30'unda eridi bitti resmen öte yandan Emre 37 de çatır çutur oynuyor hâlâ.

Bizim açımızdan olay yine Tudor da başlıyor ve bitiyor, onun tırsması ve ürkmesi oyuncuları da negatif etkiliyor. Takım seviyesi olarak her deplasmandan galip dönecek kaliteye sahibiz. Yeter ki rakibi gözümüzde olduğundan fazla büyütmesin ve o pres yapan baskı kuran takımdan taviz vermesin.

sent via GSC

Katılmıyorum

Bizi iyi kapatmalarından değil bizim de korkmamız dan geri yaslandık. Atak yaparsın ama defansı geçemezsin, ya da ne biliyim en iyi adamlarını kitlerler mesela ama öyle değildi sen atak yapamadım.

Büyük maçlarda takım da korkaklık var, geriye yaslanma beraberlik skoru koruma. Sen bildiğin oyuna oyna baskı yap bunalt ama adamlar iyi kapansın olmadı dersin.

Şimdi trabzon maçında kırmızı karta kadar hiç bişey oynamadık hatta sövüyoduk takıma, fener maçında stad da canlı izledim takım öyle durgun başladı ataktan yoksun başladı ki taraftarı bile susturdular ilk 10 dakika.

Büyük maçlarda arkaya yaslanıyoruz bu çok açık, başakşehir maçında bunu yenmesini korkmamasını istiyorum tudor'un.

yahu adam fernando nun başına forvetini dikmiş markaj yapsın diye,aynı şey trabzon maçında da vardı,fernando en sonunda isyan etti.feghouli nin başında 3 kişiyle oynadılar sağa direk önlem vardı zaten.bjk nin bizim ligde farklı cl de farklı görüntü çizmesinin nedenlerinden biri de bu,orada da karşı takım kendi futbolunu oynamak için çıkıyor.

sizin mantıkla gençler maçına tek forvet çıkıp aynı sistemini devam ettirmeliydi.

muhtemelen maç berabere biterdi

yahu adam fernando nun başına forvetini dikmiş markaj yapsın diye,aynı şey trabzon maçında da vardı,fernando en sonunda isyan etti.feghouli nin başında 3 kişiyle oynadılar sağa direk önlem vardı zaten.bjk nin bizim ligde farklı cl de farklı görüntü çizmesinin nedenlerinden biri de bu,orada da karşı takım kendi futbolunu oynamak için çıkıyor.

Biz hücum futbolu oynamadık sertan çok net savunurum bu durumu.

2 maçtır rakibe önlem alarak korkarak çıktık bu benim görüşüm, canlı da gittim izledim futbolu yorumlayabildiğim kadarıyla böyle gelişti olaylar.

Tabi senin görüşüne de saygı duyuyorum.

İtalyan hocaların bariz uyguladığı bir şey zaten maça göre taktik. İstikrarlı bir sistem yok bizde. Tudor italyan tarzını uyguluyor.

5 büyük lig ve Süper Lig'de kalesine en az isabetli şut gelen takımlar. Savunma.

DN9ASoYWkAEHrl6.jpg

M. City ve Napoli bu sene cidden iyi oynuyorlar, CL'de başarı gelebilir belki artık İngilizlere :)

Biz oynayalım onlar önlem alsın mantığını daha hiç benimsemedik ki bu sezon büyük maçlarda. Denemekte mutlaka fayda var. Fener ve Trabzon maçlarında rakibe odaklanıp kendi oyunumuzdan taviz verdik de ne oldu?

IBB bence ligin en derli toplu top oynayan takımı. Önlem alınmasına alınır tabi bir yere kadar ama bu süreçte de kendi oyununu yabana atmayacaksın.

Fener ve Trabzon maçlarında daha saldırgan daha baskıcı olsak mutlaka oyun çözülürdü.

Yukarıda IBB ye derli toplu dediğime bakma onların da yeterince zayıf noktaları var. Bir zayıf yönleri de bizimkiyle benzer derece de. Emre - Fernando.

Bu iki oyuncunun kendi takımları adına önemleri inanılmaz derece de yüksek. Fernando bizim açık ara en kilit oyuncumuz bana göre. Aynısı IBB de Emre için geçerli, bu oyuncuları takımlar dan çıkar herşey alt üst olma noktasına bile gelebilir yani.

Nasıl bizim maçlarda Fernando ya özel önlem alınmaya çalışılıyorsa bizim için de bu maç rakibi sindirmek ve bozma adına Emre ye önlem alma çalışmalarında bulunmamız kaçınılmaz olmalı.

Rakibin kilit oyuncusunu saf dışı bırakmamız bizi çok rahatlatacaktır. Mahmut kazmanın teki sadece Emre nin yanında iyi gözüküyor 2-3 yıldır. Emre yi zerre sevmem hatta bana göre de onun bunun çocuğunun tekidir ama hakkını vermek lazım iyi futbolcu. Bu yaşına rağmen. Mesela bizim Selçuk 30'unda eridi bitti resmen öte yandan Emre 37 de çatır çutur oynuyor hâlâ.

Bizim açımızdan olay yine Tudor da başlıyor ve bitiyor, onun tırsması ve ürkmesi oyuncuları da negatif etkiliyor. Takım seviyesi olarak her deplasmandan galip dönecek kaliteye sahibiz. Yeter ki rakibi gözümüzde olduğundan fazla büyütmesin ve o pres yapan baskı kuran takımdan taviz vermesin.

sent via GSC

benim dediğimde bu zaten

oyununa ek olarak karşı takıma göre hamleler yapmalısın,fener maçında ozan ı de souza yı kaç defa gördük yarı sahamızda adamlar çakılı oynadı.ileri uca destek olsun diye fernando yu çıkarmak istedi tepesinde jansen le oynadı adam.bize karşı tek maçlık hamleler yapıyorlar,sonra malum işte,halleri ortada.aynı hamlelerle çıkacak o da ,çıkayım futbolumu oynayayım demeyecek.bizde fernando yu belhanda yı rahatlatacak ekstra markajlara gireceğiz ya da ileri ucumuz orta sahaa yakın oynayıp adamların stoperlerini boşa çıkaracak bizde orta sahadan dalacağız.bu tarz hamleler.yoksa çıkayım ben aynı futbolumu oynayayım olmamalı.strateji geliştiremiyoruz Tudor un şu ana kadar ki en büyük eksikliği

bunu da aşamazsa gitsin zaten bence,olmaz bu iş

Bşk
____________Volkan______________
Uğur___Epureanu__Attamah___Clichy
_______Mahmut___Emre__________
____Visca____Mossoro____Elia_____
____________Adebayor___________

Gs
____________Muslera______________
Mariano___Maicon__Denayer___Linnes
____________Fernando_____________
Garry____Ndiaye___Tolga____Belhanda
_____________Gomis_______________
Ulan şu üstteki kadro bizim alttaki Başakşehirin olsa 5-0 yeniliriz yazardım işe bak şu saçma psikolojiyi yıkalım artık be

Son düzenleme:
Bizim oynadığımız deplasmanlar: (5 maç 10 puan)
Osmanlıspor(3)
Antalyaspor(1)
Bursaspor(3)
Konyaspor(3)
Trabzonspor(0)

Beşiktaşın oynadığı deplasmanlar: (6 maç 10 puan)
Kasımpaşa(1)
Karabük(3)
Fenerbahçe(0)
Gençlerbirliği(0)
Alanyaspor(3)
Göztepe(3)

Başakşehirin oynadığı deplasmanlar: (6 maç 10 puan)
Karabükspor(0)
Fenerbahçe(3)
Gençlerbirliği(0)
Göztepe(3)
Beşiktaş(1)
Alanyaspor(3)

Fenerbahçenin oynadığı deplasmanları: (6 maç 9 puan)
Göztepe(1)
Gençlerbirliği(3)
Alanyaspor(3)
Akhisar(0)
Galatasaray(1)
Osmanlıspor(1)

Şimdi burada analiz yapmamız gereken noktaya değinmek istiyorum sene başından beri basının uydurduğu fikstür avantajı olayı var aslında fikstür olarak en zorlu deplasmanları ilk yarı oynamış oluyoruz. Mesela Antalya da 30 bin kişi, Konya da şansımıza seyircisiz ama seyircili olsa 40 bin kişi, bursa da 44 bin kişi, trabzon da 40 bin kişi karşısında bu puanları topladık. Bu takımlar iç sahada geçen senelerde başımıza ne kadar dert açtıklarını unutmamak gerekiyor. Bizim için en kritik maç beşiktaş maçından öte başakşehir maçıdır, başakşehir maçından galibiyet aldığımız taktir de ilk yarıyı yüksek ihtimal lider bitireceğiz sonrasında fikstür tamamen bize dönecek sadece kadıköy deplasmanı aşırı zor geçecektir fakat bizim yaptığımız takımlarla beşiktaş veya başakşehir yaptığı zaman 5 maçta bırakın 10 puanı 6 puan civarında alacaklardır o yüzden bu maç rakipler açısından değil kendi açımızdan çok önemli çünkü bu maçı kazandığımız zaman vodafone arenaya 5 puanla gidip o puan farkının rahatlığıyla oynacağız.

Vodafone arena? Tuyyap duymasin.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kazanacagiz, net

Geri
Üst Alt