Ona bakılırsa trabzon'da kaç sezondur yaşadıklarımız ortada muslera'ya yapılanlar filan bi gaz unsuru olması gerekirdi ama olmadı.

Hocanın büyük maçlarda korkak oyun anlayışı takıma yansıyo bunun başka açıklaması yok, yoksa kadron kaliteli başa baş oynaman lazım hepsiyle.

Çift forvetle çıkıp önlem filan almadan kendi oyununu oynayacaksın, yoksa geçen sene ki gibi gider 4 yiyip döneriz.

çift forvet çıkınca 10 tane atacaksın diye bişey yok önemli olan topu oraya taşımak bende farklı bişey demedim zaten bu hükümetin takımını yenmemiz lazım ts filan bi rekabetin var yıllardır oynuyorsun bunların geçmişi neki ? bunlara haddini bildirmemiz lazım farklı bişey yazmadım..

1 puan alsak muhteşem bir iş yapmış oluruz.

6 maçımız kaldı ilk devrede, 4 galibiyet ve 2 beraberlikle lider bitiririz. (Beraberlikleri zor başakşehir ve beiktaş deplasmanına yazdım)

Basaksehir sempatik geliyor cunku tribunlerinde kavga dovus yok , bir dernek olmadigi icin klup ici cekisme dalasma yok , osmanlispor gibi birey bazli bir baglantisi yok

belediye kaynaklarini harciyor , ama bunu ulkede tonla bilmem ne belediyespor var , hepsi yapiyor

ayrica basaksehir kimseyle kavga etmiyor , sitem gondermelerini hep usuluyle yapiyor

haliyle de benim gibi gercek futbolseverlerden de kombinesini satip parasini kazaniyor
Başakşehir=akpspor

tudor : pasla uyut şutla avla

kusura bakma da tudorcuğum ligin en iyi pas yapan takımına karşı bu sözlerin belli ki ezbere söylenmiş. 1 puanı alırsan öp koy başına . yenemez miyiz ? elbette yeneriz ama sen ciddi rakip karşısında resmen sıvıyorsun . seneye CL'ye gitsek her maça altına bez bağlar çıkarsın .

tudor : pasla uyut şutla avla

kusura bakma da tudorcuğum ligin en iyi pas yapan takımına karşı bu sözlerin belli ki ezbere söylenmiş. 1 puanı alırsan öp koy başına . yenemez miyiz ? elbette yeneriz ama sen ciddi rakip karşısında resmen sıvıyorsun . seneye CL'ye gitsek her maça altına bez bağlar çıkarsın .

Sezon başında club brugge hocası taktiği igor tudordan aldım demişti. Sonra 2-0 kaybettiler deplasmanda :) Vallahi bir puan alalım başka bir şey istemiyorum.

Adebayor kesin kafayla yazar bir tane. Serdar hem bizi yaktı hem kendini yaktı.

6 maçtan 14 puan çıkarıp devreyi lider bitirirsek ikinci devre şenlik havasında geçer nerdeyse deplasmanda zor maç kalmamış oluyor hiç.

Ama valla takım zor maçlarda nedense inanılmaz afalliyor.

Maca gidesimiz var arkadaslarla
Biletler ne alemde
Passolig zimbirtisida cikarmak lazim galiba

hücum pres yapan her takima karsi zorlandik malesef, basaksehir bunu iyi yapiyor

hücum pres yapan her takima karsi zorlandik malesef, basaksehir bunu iyi yapiyor

hocam o zaman geriden oyun kurmak yerine uzun top atıp sen önde basacaksın bunun başka yolu yok. Takımlar çözdü bizi.. Ama son maçta tudor da uyandı bu mevzuya gole kadar böyle oynadık baktılar gençlerde iş yok tekrar geniş geniş geriden oyun kurmaya başladık.

9 kasım perşembe günü itibariyle mağlup olacağımız yönündeki fikrimde sapma yok.

koyup gecicez ins

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maca gitmek isteyenler onceki sayfalardan birinde paylastigim uyari yazisini ve passo sitesindeki bilet detaylarini incelemeyi ihmal etmesinler

sonra son dakika stadin orada veya telefon basinda harap olmanizi istemem , hele gelip buraya sovmenizi hic istemem

maca gitmeyi dusunenler bu uyarimi dikkate alsinlar

Cakar geceriz yazmak istiyorum ama sonra Tudor'un oynatacagi oyun ve sol kanatta oynayan Tolga aklima geliyor

1 puan versinler hic oynamayalım.bu lanet hükümet takımı kadar büyüklere ters gelen takım yok

kimsenin de aklına gelip sormamış, sinan bilgin bu maçta hangi takımı tutacak diye..

Başakşehir 2-1 Galatasaray MS :(
da50a0c2d04aca2c18a8cde9ab493176.jpg

Geri
Üst Alt