Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.331
- 24.423
- 3.093
Resmen soğutuyorlar lig den, milli arasına..
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel maçtı.2008deki gibi rahat bi maç olsa keşke.3-0 almıştık o maçı olimpiyatta.arda müthiş bi asist yapmıştı.lincoln kerim zenginin kendi kalesine gol atmasını saglamıştı.
kendisi sarı kart cezalısı zaten.Geri dönüşlerde sorun yaşayan Tolga Ciğerci, Visca'ya yetişemez. Latovlevici oynarsa o bölgeden hiç top yapamayız. Velhasıl kelam Linnes-Yasin oynamalı solda. Caicara savunması çok zayıf olan bir oyuncu ve onu ne kadar çıkarmazsak okadar iyi.
HTC 10
Ölme eşeğim ölme nefret eder oldum milli aralardanMilli ara resmen hayattan soğutuyor insanı daha 5 gün var maça oho
O cezalı biladerimGeri dönüşlerde sorun yaşayan Tolga Ciğerci, Visca'ya yetişemez. Latovlevici oynarsa o bölgeden hiç top yapamayız. Velhasıl kelam Linnes-Yasin oynamalı solda. Caicara savunması çok zayıf olan bir oyuncu ve onu ne kadar çıkarmazsak okadar iyi.
HTC 10
Alirmiyizİddaa oranları;
Başakşehir:2,60
Berabere:3,20
Galatasaray:2,00
Çok enteresan favori gösterilmemiz.Geçen yıl gibi 2,10-2,40 falan bekliyordum ben.En iyi ihtimalle 2,30-2,30.
avcının kocası![]()
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi