3pMzzp.gif

Evren Gözün her zamanki gibi yanılmasını umarım özellikle Lato işi beni huzursuz ediyor

Yarın bu saatler de olumlu anlamda akhisar maçı arena da kaç kişi oluru tartışırız inş..

Latonun fener maçındaki kanat değiştiren pasları gözümün önüne geldikçe kendimden geçiyorum

Lato içer de anadolu maçların da iş yapar onun dışın da oynatılması skandal olur..

bu macta bir mucize olupta reisin takımını yenersek alanya macından sonra yine operasyon baslar lige ayar vermek icin

bu macta bir mucize olupta reisin takımını yenersek alanya macından sonra yine operasyon baslar lige ayar vermek icin

Yapabilecekleri tek şey bjk'ye maçı kazandırmak olur. Bjk maçından sonra önümüz açık, 11 maçlık anadolu maçı serisi var.

3.20 oran oynanır.

Parayı koklayalım

başakşehir ligde pres yapması en zor takım, topu dolaştırarak, zaman geçirerek oynuyorlar. bizim gibi yada beşiktaş ve fener gibi maça direk mutlak 3 puan tarzıyla başlamıyorlar. biz ilk dklardan itibaren gol arayıp isterken başakşehir maç sanki 180 dk mış gibi oynuyor.

bu takıma karşı topu fazla ayağımızda tutmamız lazım, savunmada ilerde basmadan geride karşılamalıyız. rakip sahada pres intihar olur.

kazanırsak 3 puandan çok daha fazlasını kazanırız.

Tudor'un son 2 antrenmanda denediği 11miş sanırım. Yine 3lü savunmaya göre makul duruyor.

Tolga ile olmaz.Gerekirse Yasin çıksın, tam kontralık maç.

Hocaefendi'den KANATSIZ surprizi bekliyorum

etc

etc

NDiaye Fernando Tolga

Belhanda

Eren Gomis

gibi...

Geri
Üst Alt