Şu maçı 1-2 de alabiliriz futbol bu bilemem de,şu kritik maçlarda düştüğümüz durum hiç iç açıcı değil.Bu kadar özgüven kaybı fazla.

Yav çift forvet oynasa korkak 3 lü oynasa korkak Rodriguez oynasa küfür. Bir şeyden memnun olun. Ne sonuça odaklı insanlarsınız siz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kopuk kopuk yayın yapan siteden maçı takip ediyordum bir baktım 1-0. geçmiş olsun hayatta başarılar . rakip az dişli oldu mu hemen götü kaybeden takımı izleyemem. maçı kapattım . maç bitince yine skora bakarım kaybetmişsek özetleri de izlemem .

müsakaba-i müteakip igor horta's cenaze namazı davetiyeleri bastırılmaya başlanır

Gomis out Yasin in
Fernando out selçuk in
Mariano out ahmet Çalık in

Olmalı acilen

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Boşuna hakem falan demeyin yine rezil top oynuyoruz tam da beklediğim gibi. Kadroyu gördüğüm anda maçı kaybettik dedim zaten belliydi böyle olacağı. Hadi dedim oyun şekline bakayım belki hocanın bir bildiği vardır ama olmadığını tekrardan görmüş olduk. Hoca kendisini hala daha Karabük'ün hocası zannediyor. 10 aydır hangi takımda olduğunu anlamadıysa bu saatten sonra da anlamaz zaten.

Şu takımın şu maçı kazanması için mucize gerekiyor. Maçı da kapattım zaten şu korkak futbolu izlemesem de olur bir şey kaybetmem.

Einstein: Israrla ayni seyi deneyip farkli sonuclar alacagini sanan adam gerizekalidir

Moderatör olsam macin bu halde olmasina iliskin yorumlarda Tudor disinda bir bahaneye sarilanlara 1 hafta myc verirdim.

kopuk kopuk yayın yapan siteden maçı takip ediyordum bir baktım 1-0. geçmiş olsun hayatta başarılar . rakip az dişli oldu mu hemen götü kaybeden takımı izleyemem. maçı kapattım . maç bitince yine skora bakarım kaybetmişsek özetleri de izlemem .

Tamamm

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Basaksehir gibi 1 takıma karşı tek ön-libero ile cikmak

neyse ki rakipte emre yerine irfan malı var. 10 kişi oynuyorlar.

Ön tarafta mal gibi pas yapıyorlar. Azıcık isabetli atsalar pasları 2 gol atmıştık. Büyük maçlarda değerlendirmek zorundasın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu lato nun olmayacağı belli kaç maçtır nedir bu ısrar. Resmen eksik oynatıyor takımı.

Geri
Üst Alt