Umarım 6 yeriz de kovulur, hatanın neresinden dönülse kardır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam Bursa maçında şansı tuttu diye her maç yeni bişey yumurtluyor. Kadroyu niye bozuyon, anana bacına saydırasım var, tv yi kıracam sinirden. Defolup git acilen, senden bi bok olmaz.

Takım da berbat zaten de hakem 2 gol attırdı resmen

ben yediğim gole değil oynadığım oyuna bakarım. organize bir atağımız bile yok.
sol taraf bas bas bağırıyor gol getiriyorum diye adam hala lato ile devam ediyor. maçın sorumlusu tudor.

biz bu maça toplamda başakşehir'in önünde 8
beşiktaşın önünde 9
fenerin önünde 16 puan fark ile çıkabilirdik.
korkak oynadığı maçlar yüzünden durum eşitlendi

Buradan maci cevirmemiz cok zor olacak. Basaksehir cok seri cikiyor. Elia ve Visca cok can yakabilir ikinci yari. 45-55 arasi bir gol bulabilirsek durum degisebilir. Ama bu Tudor denen sebek gider Gomis’i cikarir.

Ts son 10 yılın enrahat msçını oynadı bize karşı. Başakşehir içinde bizim maçlar artık antremsn havasında geçiyor, adamlar yorulmadan çakıp geçiyor. Herkesin 3er 4 er attığı fbye karşı gol atamayan tek takımız. Bu kadar eziklik bize yakışmıyor. Bu şekilde şampiyonda olamayız zaten, yakında anadolu çöpleride bize döşemeye başlar. Ben bıktım artık bu korkaklıktan. Daha bjkden 3-4 yeriz.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hakan yanlış anlama sadece iyi niyetimden soruyorum.Can'la sen reenkarne falan mı oldun?Can'ın yorumlarıyla seninkiler değiş tokuş yaptı sanki. :D Bu yapıcı,aklıbaşında yorumları o yaparken birden takıma karşı agresifliği o aldı,sana da bu oldu. :D
Pek takip etmiyorum, yorum yapamam o konuda. Can iyi ve güzel yorumlar yapar genelde. Forumda gercekleri konusan veya görüsüne uymayan üyelerin üstüne oynarlar, bilirsin bunlari.

Tudoru elestiriyorsa hakli yönleri vardir. Bende Trabzon ve bu mac öncesi sacmaladigini vurguladim. Ama benim amacim baska. Her yenilgi ve puan kaybi sonunda teknik ekip fln kovulmaz. Yil sonu bile kovulmaz. Ben bunu bu forumda yillardir anlatiyorum. Bugün fark yesek dahi fikrim degismez. Yönetim bu durumlar icin vardir zaten, Tudorla oturup büyük maclarda sacmalamaktan vazgecmesini anlatabilir mesela.

Ama bizim millet gol olsa hoca kovma derdinde.

Tudor hayal dünyadında yaşıyor takıntılı bir psikolojik vaka akıl dağlığı yerinde değil

İlk gol öncesi olmayan bir faul yarattı.Orta hakem ertuğrul dilek

GSCimbom Forum kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Bu takım şampiyon falan olamaz geçmiş olsun birkaç haftaya iyice geriye düşeriz.Büyük maçları böyle yeteneksiz teknik direktörlerle kazanamazsın

Çözemiyo adam, atamıyo üstünde ki bu büyük maç takıntısını.

Yok olmuyo

Olmaz

Bazı hocalar böyledir, olmayınca olmaz yani.

Şu rikerink'le bile iki kupa kazandın büyük maç kazandın

Fener maçı hadi dedik hakem katletti

Trabzon maçı hakem dedik

Bu maça ne diyeceksin? Hakemlik hiç bir durum yok, oyuncular yine uyuyo sahada yine ezik büyük oynuyoruz.

Muslera
MAriano Maicon Denayer Linnes
Badou Fernando
Yasin Belhanda Rodri
Gomis

çok mu zor ulan bu kadroyla çıkmak.​

Ben artik forumda bu saatten sonra Tudorcu olacak adamin gercek Galatasarayli oldugunu dusunmuyorum. Takima zarar veriyor cunku. Gercek Galatasarayli galatasarayin kotulugunu istemez.

Ulan bir rakibi de cöz be... Bir rakibi teknik-taktikle çöz be adam..

Rakip takımda Adin Visca gibi hızlı bir adam oldugunu, sende Lato gibi agır bir kagnı oldugunu gör ve önlem al be adam :((((

Kanser tayfa yine mağlubiyet anında ay başı gelmiş gibi yazıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kanser tayfalikla ne alakası var. Maç kaybedilebilir. Sonuçta Başakşehir le oynuyoruz. Ancak elinde iyi bir kadro var. Bu kadroyu çocuğa ver daha eli yüzü düzgün bir şekilde çıkartır. Oynayan takımı bozup haftalardır türlü fantaziler denemek neyin nesi. Galatasaray yeni yetme bir adamın egosunu tatmin edeceği kendini geliştireceği bir kulüp degil. Sürekli başarılı olmak zorunda olan bir takım. Teknik direktörü de ona uygun bir adam olacak. Yenilecek ama adam gibi yenilecek.

Discovery II Mini cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu böylw gîtmez azcık dişli rakip oldumu aptallaşıyoruz ve çapsız tudor icat uydurup takımın kimyasını iyice bozuyor. Bu başakşehiein bi esprisi yok aslında zor kazanıyodu maçlarını ama bizim hastalığımız nüksetti adMların gtü kalktı
Baiakşehirin bütün maçlarını seyrettim. En rahat maçını bize karşı oynuyor.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Savunmayın artık halen şu adamı!
Kaçıncı kaybettiğimiz önemli maç oldu bu?
Hep mi hakem suçlu?

Geri
Üst Alt