Mehmet Çelik
Büyük Kaptan
- 20 Nisan 2012
- 24.105
- 1.262
- 1.503
Umarım 6 yeriz de kovulur, hatanın neresinden dönülse kardır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takım da berbat zaten de hakem 2 gol attırdı resmen
Pek takip etmiyorum, yorum yapamam o konuda. Can iyi ve güzel yorumlar yapar genelde. Forumda gercekleri konusan veya görüsüne uymayan üyelerin üstüne oynarlar, bilirsin bunlari.Hakan yanlış anlama sadece iyi niyetimden soruyorum.Can'la sen reenkarne falan mı oldun?Can'ın yorumlarıyla seninkiler değiş tokuş yaptı sanki.Bu yapıcı,aklıbaşında yorumları o yaparken birden takıma karşı agresifliği o aldı,sana da bu oldu.
![]()
Kanser tayfalikla ne alakası var. Maç kaybedilebilir. Sonuçta Başakşehir le oynuyoruz. Ancak elinde iyi bir kadro var. Bu kadroyu çocuğa ver daha eli yüzü düzgün bir şekilde çıkartır. Oynayan takımı bozup haftalardır türlü fantaziler denemek neyin nesi. Galatasaray yeni yetme bir adamın egosunu tatmin edeceği kendini geliştireceği bir kulüp degil. Sürekli başarılı olmak zorunda olan bir takım. Teknik direktörü de ona uygun bir adam olacak. Yenilecek ama adam gibi yenilecek.Kanser tayfa yine mağlubiyet anında ay başı gelmiş gibi yazıyor.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Baiakşehirin bütün maçlarını seyrettim. En rahat maçını bize karşı oynuyor.Bu böylw gîtmez azcık dişli rakip oldumu aptallaşıyoruz ve çapsız tudor icat uydurup takımın kimyasını iyice bozuyor. Bu başakşehiein bi esprisi yok aslında zor kazanıyodu maçlarını ama bizim hastalığımız nüksetti adMların gtü kalktı
Kardes begenmedigin Serdar on tane Denayer eder lato zaten copDenayer nasil yedirmis golü sen hangi maci izliyorsun veya amacin ne?