Skor normal, umarım yönetim de normal olanı yapıp kovar bu haysiyetsizi

Sarper sacmaliyor. Hala lidermisiz. Besiktas 4leyince o liderlik de gidecek. Suni bir liderlik bu Sarper de biliyor.

madara olduk resmen:mad:

Moderatör tarafında düzenlendi:
4 gol daha atarsa başak lider oluyor

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

her sene 4 yiyorduk, bu sene tarifeyi değiştirdiler, helal size.

Gençlerbirliği'ne 5 gol attık diye bu maça da çift forvetle çıkıyor. Emre ve Mahmut'un yokluğunda orta alanı almamız gereken maçta adam ön tarafı Eren gibi bir adamla ikileyip bizi kanatsız oynattı. Bu adamın lisansını iptal etmek lazım. Bu kadro Başakşehir'den 5 yemeyi hak etmiyor, bir çapsızın elinde harcanıyor.

Çok üzücü çok.

Malum parti gençlik kollarına oley çektirip 5-5 tezahuratı yaptıran herkesin .....im

Kötü ve korkak bir kadro. Çift forvet olması bunu değiştirmiyor. İkinci forveti takıma koyup kanat oyuncusunu çıkarıyor isen eğer o koyduğun ikinci forvetin de bir anlamı kalmıyor. Korkak abi bu herif korkak.
Boşuna hakem falan demeyin yine rezil top oynuyoruz tam da beklediğim gibi. Kadroyu gördüğüm anda maçı kaybettik dedim zaten belliydi böyle olacağı. Hadi dedim oyun şekline bakayım belki hocanın bir bildiği vardır ama olmadığını tekrardan görmüş olduk. Hoca kendisini hala daha Karabük'ün hocası zannediyor. 10 aydır hangi takımda olduğunu anlamadıysa bu saatten sonra da anlamaz zaten.

Şu takımın şu maçı kazanması için mucize gerekiyor. Maçı da kapattım zaten şu korkak futbolu izlemesem de olur bir şey kaybetmem.
2'yi de yediler mi belliydi. 3 olur 4 olur daha olur. Boşuna maçı kapatmadım ben. Benim gibi adama daha 20 küsür dakikada Galatasaray maçı kapattırmak büyük bir başarıdır. O yüzden Hırvat Sığırı'nı bu konuda tebrik ediyorum. Gerçekten çok büyük hoca.
Görünen köy kılavuz istemiyor. Tudor denen herif belki küçük takımların büyük hocası olabilir lakin büyük takım hocası olamaz dolayısı ile Galatasaray'ın da hocası olamaz. Tıpkı Dursun denen hıyar ağasının Galatasaray Başkanı olamayacağı gibi.

Aylardır burada Tudor & Belhanda mastürbasyonu yapıyorsunuz lakin olmuyor işte aga olmuyor anlayın artık. Şu saatten sonra şunları savunmayın bari.

En büyük muhaliflerinden biri olmama rağmen söylemeden edemeyeceğim; Şu kadro bu sene Fatih Terim'in elinde olsaydı eğer ligi Kasım ayında bitirmiştik. Ersun'a Nisan'da şampiyon yaptı deniliyor ya hah işte FT'ye de Kasım'da şampiyon yaptı derlerdi adım kadar eminim. Sıkıntılı bir adam lakin en azından büyük takım hocası. Yazık...

Tribünleri 6 6 diye bağırtan bir adamın artık Galatasaray ile işi olamaz.

Geri
Üst Alt