Bu gece bu iş bitmeli

Bu gece ya birileri istifa edecek ya da yönetiminden tut başkanına kadar alayı gidecek

Burası Galatasaray

Lider olsan da kimse ligde bir takımdan 5 yiyemez!

Kimse burda büyük maçlarda böyle ezilemez

Yazılacak hiç bir şey yok, derhal acil bir şekilde istifa.

Fatih terimle gidin bu gece masaya oturun ikna edin, bu takımı kurtaracak bir sürü baba yiğit var. Hele hele böyle kaliteli bir kadroyu kurtaracak bir sürü adam kapıda bekler.

Tudoru savunabilecek biri kaldıysa gerçekten dinlemek isterim şuan. 30 milyon taraftardan herhangi biri olabilir.

Bu takimin balonunun patladigini üc hafta önce Hamsispor macinda söylemistik maalesef.

Bu adam tek bir zor maç kazanama mı ya bu başakşehir ligde ıkına ıkına zor kazanıyodu bize 5 atıyor. Bu td bozuntusu hemen bu gece kovulmalı ama kovmucaklar östetsunds sonrası kovmadık sabrettik bak lideriz hesab yPcaklar ama çok yanılcakl

muslera'da yedeğe çekilsin artık bu ne lan iyice kova kaleci oldu

Hangi taktik ile cikarsa ciksin. Su kadro basaksehirden 5 tane yiyorsa o kadroda butun futbolcular sisirilmistir. Ayaklar yere bassin. Ligin en iyi takimi hala besiktas gibi gorunuyor. Biz kadroyu sisirmeye devam edelim.

Tudoru kovalim o ayri tabii

geldigi ilk gunlerde basligina Galatasarayin hocasi degil demistim! Ama yok herseyi bizim bazi uyler cok biliyor ya hemen uzermize cullanmisti

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu da vatandaşı bilic gibi büyük maçlarda siciyor. o bjk ile siciyordu en azından. bunun savunulacak yeri yok

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tudor falan filan arada kaynadı ama şu istatistiğe de dikkat çekmek lazım. Kaleyi bulan şut 5,yediğimiz gol 5. Toplam 6 şut atmışlar zaten. Bu nasıl bir rezalet ?

Medya haklıymış beyler. Gerçekten fikstür avantajı yüzünden bu durumdaymışız biz. Tamam diğer kuşlar da iyi değil ama bizim bu kadar iyi başlamamızın tek nedeni fikstürmüş gerçekten. Zor haftalara gelince takım çöktü resmen. Derhal Tudor’um gitmesi gerek. Sakın demeyin bana “Sakin ol ya. O gitse ondan iyi kim gelecek?” diye. Yılmaz Vural bile iyi olur. Okan Buruk’u almayalım yoksa adımız iyice teknik direktör ayartan kulübe çıkar. Sezon sonu Fatih Hoca veya Okan Hoca olabilir. Abdullah Hoca da Başakşehir’i bırakıp gelirse fena olmaz. Ama işte Göksel Gümüşdağ ile yakaladığı uyumu bizim Dursun ile veya yeni gelecek başkanla yakalayabilir mi emin değilim? Yerli birini getirin işte takımın başına. Korkak oynatmayan birini.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bugün maç olduğundan bi-haber foruma girdim.. önce tudor istifa konusunu gördüm, sonrada 5-1 lik bu maçı...

Galatasarayın bu ligte 5 yediği bir takım olamaz.. olmamalı defol git aciz tudor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu cok agir oldu derhal bir aksiyon almalari lazim.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Geri
Üst Alt