En acilinden Terim gelmeli yoksa bu takım bundan sonra serbest düşüş olarak devam eder. O kadar sinirliyim ki yerimde duramıyorum. Şerefsiz oğlu şerefsiz 80 dk bizim gibi izledi maçı. 2-1 olmuş hemen 2 kanat alacağına 80 dk izledi 80 80

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray'ın kadro kalitesi şu ana kadar 26 puan topladı. Tudor'un alınan puanlarda payı olmadığı gibi kazanacağımız puanlara da engel oldu.

Bunun adi yenilgi degil. Basaksehir bagirta bagirta icimizde gezdirdi. Bu yenilgiden baska birsey. Yenilgi gormesek buna yenilgi diyecegiz.

Tudorcular öyle ortalık sakinleşince yazayım demeyin sakın, çıkın şimdi ortaya konuşun. Tudor çapsızın tekidir deyin.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ligin açık ara en iyi kadrosuna sahip, 1 tane büyük maç kazanamadı hıyarto

Evet bazı arkadaşlar doğru söylüyor kaybedilmiş hiç bir şey yok.

Puan farkı aynı, şu andan itibaren yapılacak şey tudor'un istifası ve kulübün öz evladı camianın yarısı Fatih terimdir.

Aksini iddaa eden varsa buyursun

Haklisin 39 yasindaki bir adamın Galatasaray basinda basarili.olmasini istemek gibi buyuk bir gunaha sahibim hele de su basiretsiz.Baskana ragmen ne yapayim.formaya an ask dolayisi ile madem.oyle beter olalim mi demeliyim sizler gibi demeyeceğim oley cekiyorlar hosunuza gidiyormu sirf tudor gitsin.diye.bu mudur yaziklar olsun ergen dedigimizde bozulanlar oluyor ergenler forumunda

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çağımızın en büyük problemi aslında tam da bu.

İnsanlar dinlemiyor, dinlediğini da anlamıyor, ne söylersen söyle o bildiğini söylüyor; Senin gibi.

-Beter olalım demedim,
-Mağlubiyet hoşuma gidiyor demedim,
-Sevindim demedim,
-Mutluyum demedim.

Sadece ağır bir mağlubiyetin yaklaştığını öngördüğümü söyledim. Bu da gerçekleşince, ben demiştim dedim.

Şahsın yaşının 39 olması, Onun başarılı olmasını istemen, senin ya da başkasının formaya aşık olması gibi doneler de o kişinin aptal olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Geçen sene 4-0 kaybettiği deplasmana gelip 5 yiyen adam aptaldır. Galatasaray gibi bir camiada hocalık yapmamalıdır. Onu savunanlar da bir aptalı savunarak ne konuma düşüyorlar kendileri idrak etsinler.

Başkan ve yönetimde nasıl belaysa adamlar görevde olduğu sürece tek maç kazanamadık iki tane kupa o da kulübün winnerliği.

Rezalet. Bu adam derhal kovulmalı. Barcelona ile falan mı maç yaptık biz?

Yallah Karabük’e Tudor bey sonun senin de Hamza gibi olacak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tudorcular öyle ortalık sakinleşince yazayım demeyin sakın, çıkın şimdi ortaya konuşun. Tudor çapsızın tekidir deyin.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maçtan önce yeneriz kazanırız diyenler ilk sayfalarda duruyor. Bu adamla puan alamayız diyenleri haşlayanlar duruyor orada. Gol atsak başarı dedim brnce tudor bugece başarılıdır. Şimdidende söyleyim bjk maçında 3-0 a kadar her yenilgide tudor başarılıdır bence. Bu adamın kapasitesi bu kadar. Ama bu gece takım çok demoralize oldu, muhtemln haftaya alanyada bizden puan alır. Bundan sonra bu takım dikiş tutmaz bitti bu iş.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt