Sakin olun arkadaşlar tudoru kovmazlar boşuna beklenti içine girmeyin...büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz ben takipçim çok az olan bir twitter hesabımdan herkese sövüyorum başta tudora latoya derdiyoka hakeme olmak üzere

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çağımızın en büyük problemi aslında tam da bu.

İnsanlar dinlemiyor, dinlediğini da anlamıyor, ne söylersen söyle o bildiğini söylüyor; Senin gibi.

-Beter olalım demedim,
-Mağlubiyet hoşuma gidiyor demedim,
-Sevindim demedim,
-Mutluyum demedim.

Sadece ağır bir mağlubiyetin yaklaştığını öngördüğümü söyledim. Bu da gerçekleşince, ben demiştim dedim.

Şahsın yaşının 39 olması, Onun başarılı olmasını istemen, senin ya da başkasının formaya aşık olması gibi doneler de o kişinin aptal olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Geçen sene 4-0 kaybettiği deplasmana gelip 5 yiyen adam aptaldır. Galatasaray gibi bir camiada hocalık yapmamalıdır. Onu savunanlar da bir aptalı savunarak ne konuma düşüyorlar kendileri idrak etsinler.
Bak kardes Tudor denen zerzavati savundugumu dusunuyorsan yaniliyorsun takimin.basinda kimin olduğundan ziyade takimin her zaman basarili olmasi icin bastakini savunan biriyim tudor.bugun soyunma odasına sokulmamali zaten.ama dedim yenildik laflari.bana agir geliyor kusura bakma

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Demiştik tudor avcı'dan hiçbir takımla hiçbir gezegende puan alamaz diye, şaşırılacak bir durum yok.

Bu maç sonu kovulmazsa o zaman şaşırırım işte

5 yedik 5 5. Hem de en önemli 3 oyuncusu olmayan takımdan, sırf emre olsa en az 7 olurdu

Bu hocayla şampiyon olamayız.Acı ama gerçek.Utanç verici bir gece.

Maçtan önce yeneriz kazanırız diyenler ilk sayfalarda duruyor. Bu adamla puan alamayız diyenleri haşlayanlar duruyor orada. Gol atsak başarı dedim brnce tudor bugece başarılıdır. Şimdidende söyleyim bjk maçında 3-0 a kadar her yenilgide tudor başarılıdır bence. Bu adamın kapasitesi bu kadar. Ama bu gece takım çok demoralize oldu, muhtemln haftaya alanyada bizden puan alır. Bundan sonra bu takım dikiş tutmaz bitti bu iş.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Her şey Fatih Terim'in gelmesine bakar. Terim gelirse net şampiyonuz

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
uzatmaya gerek yok yol yakınken

DO7zJUkW0AISH4i.jpg

Tudor, Galatasaray'ın başında Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir ile oynadığı yedi lig maçında 20 puan kaybetti (1B 6M) ve toplamda sadece iki gol atabildi. (Opta)

Daha fazla sinirlerinizin bozulmaması için tv leri kapatın.Geçmiş olsun.

GSCimbom Forum kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Metin Şentürk boşta ise hemen getirilmeli.Bu Hırdavattan daha iyi yöneteceği kesin.

Ulan Real Madrid, Barca, Juve, Arsenal vb. takımlarla kafa kafaya oynayan bir kulübe, büyük maç kazanamıyor diye Başakşehir'i büyük takımdan saydırıyorsunuz ya yatacak yeriniz yok.

Gümüşdağ 4 yıllık bir takım Galatasaray'a top oynatmadı hepiniz gördünüz diyor.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt