- 1 Şubat 2009
- 25.091
- 25.276
- 3.468
Takım 5 yemiş nasıl olacak keyfim?
Sen?
Ben de iyi değilim. Atış poligonuna gidip hedefe hırvat kazmasının fotosunu koyasım var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takım 5 yemiş nasıl olacak keyfim?
Sen?
Fatih hocanın gelme ihtimali keşke olsa. Ama gelmez bu dursun ile çalışmaz hoca. Şimdi tudoru da kovup ondan daha kötüsünü getiricektir dursun. Çünkü her defasında daha kötü hocayı getirmeyi başarıyor. Bundan kötüsüde olmaz demeyin, olur. Dursun bulmayı başarıruzatmaya gerek yok yol yakınken
![]()
Ben de iyi değilim. Atış poligonuna gidip hedefe hırvat kazmasının fotosunu koyasım var.
sana çomar dediğimi gayet net hatırlıyorum zira 1 saat önce dedim unutmadım hala oradan bildim.Nasılda bildin senden bahsettiğimi... kendini bilmek güzel şey
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bak kardes Tudor denen zerzavati savundugumu dusunuyorsan yaniliyorsun takimin.basinda kimin olduğundan ziyade takimin her zaman basarili olmasi icin bastakini savunan biriyim tudor.bugun soyunma odasına sokulmamali zaten.ama dedim yenildik laflari.bana agir geliyor kusura bakma
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sana çomar dediğimi gayet net hatırlıyorum zira 1 saat önce dedim unutmadım hala oradan bildim.
yok mu ? ben evlat değil miyim ha ?
Bu geceki küfür bombardımanında son nokta.Tebrik ederim.
Şu sonuçlara bak yaa.
![]()
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Şu sonuçlara bak yaa.
![]()
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk