17/18 H:12 | Beşiktaş 0-0 Akhisarspor | MS | 17 Kasım

Medel-Negredo'nun hiçbir katkısı olmadı Cenk olmadan yapamıyorlar

20+ senedir futbol maçı izlerim, bu kadar kirli bir maç izlememiştim.

Hakem utanmasa kendi şut cekecekti Akhisar kalesine. Uyduruk penaltı uyduruk kırmızı kart uyduruk +7 uzatma bu nedir yahu?

Bazen ilahi güçlerin olduğuna ve bazı kirli işlere pes dediğine inanıyorum. Beşiktaş öyle puan kaybetti işte. Kirli oyunlarla üç puanı alamadılar.

http://tr.beinsports.com/lig/super-lig/ozet/2012-2013/20/fenerbahce-1-2-sivasspor-mac-ozeti

Her pozisyon yok ama bu da iyidir

cuneyt cakir ve emenike sov

bu kalecinin de ismi milan mis

bernd-schuster-vodafone-parkta-ck1_galeri.jpg

Fiko yeni hocasını maça getirmiş

Ooo beraberlik alırım bir dal :D Maç olduğunu unutmuştum 0-0 skoru görünce keyfim yerine geldi. Gara gartalım uçamadı mı :asd22:

SÜT LİGİ olabilir bir iki ay daha böyle devam ederlerse.

larson her maç gökhan gönüle karşı oynasa dünya kupasında isveç milli takımıyla boy gösterir

'Beraberliğin nedeni sizce neydi?' sorusuna Şenol Güneş: "İki takım da gol atamayınca 0-0 bitti yani. Birinin kazanması için ötekinden fazla gol atması gerekiyor."

Fb ve Başakşehir dışında Bjk’nin puan kaybettiği tüm maçları izlemeyip maç sonu skora baktım. Söylediğim 2 maç dışında izlediğim tüm maçları kazandılar, artık yeni totemim budur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O nasıl bir tespit üstad

Şenol Güneş: "İki takım da gol atmayınca 0-0 bitti. Gol olsa yine berabere bitebilirdi, kazanması için bir takımın fazla atması lazımdı."

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

haçısın golü kaçırmasa güzel olacaktı.

bu tiner tvdekiler kafayı yemiş 2 dk bakayım dedim de

yarınki maç berabere biterse bu 1 puan avantaja dönebilir falan dediler ahahaha onasıl mantık&matematik kombinasyonu

okan buruk !

Trabzonspor 1-6 Akhisarspor
Akhisarspor 1-0 Fenerbahçe
Beşiktaş 0-0 Akhisarspor.

7 maç 5 i puan kaybı bizde olsa yıkılırdı ortalık
Yarın alıp ipleri iyice elimize almalıyız

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt