17/18 H:12 | Fenerbahçe 4-1 Sivasspor | MS | 19 Kasım

Arada dağlar kadar kadro farkı var. Valbuena ve isla dışında hangi adamı bizim takımda ilk 11 e koyarsın?

Abarttığın kadar da yok

Her şey kağıt üstünde mi oluyor ? Ona bakarsan Bjk nin kadrosu da bizden iyi ama 4 puan gerimizde hem de Tudor'un

O zaman Şenol berbat bir hoca bu mantıkla

Bravo hakem afferin lan.

Bu hakemler temas oldugunda sadece penalti vermeyip oyunu devam ettirmeyi ne zaman ogrenecekler

boyle sari kart mi olur allah askina , belhanda da boyle atildi

bunlar sari kart degil yahu

Abarttığın kadar da yok

Her şey kağıt üstünde mi oluyor ? Ona bakarsan Bjk nin kadrosu da bizden iyi ama 4 puan gerimizde hem de Tudor'un

CL'de 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik
Ligde de 2 hafta sonra lideri yakalayacaklar.

Beşiktaş gene bu sene de yakar ortalığı gibi.

Tek kulvarda ilerleyip Kayseri ile yarışıyoruz.

Abarttığın kadar da yok

Beşiktaşın sorunu tamamen mental,portekiz çetesi şampiyonlar ligi dışında lig maçlarını iplemiyorlar ondan bu kadar geride kaldılar. Ancak şurda 1-2 ay içinde şl den zaten elenecekler ondan sonra geriye sadece lig kalacak,o yüzden aradaki farkı ne kadar fazla tutarsak o kadar şampiyonluk şartı artacak doğal olarak. Gerçi tudor gider bunlara da bi güzel deplasmanda farklı yenilir,ligde de havaya girerler orası da var işin tabi.

Maçı açtım Josef kendi kendine düştü hakem sarı kart verdi rakibe ben mi yanlış gördüm?

AkınÇorap Fenerbahçe, bu maçtan da 3 puan alamazsa Aykut Kocaman yeniden istifasını verebilir.

Fb nin bizden bir artisi var

disi nispetinde isiriyor , yani kabullenmislik yok bizdeki gibi kotu gittiginde maclar

Geri
Üst Alt