Oğuz Demir
10 Numara!
- 4 Aralık 2008
- 16.628
- 2.880
- 1.728
Arada dağlar kadar kadro farkı var. Valbuena ve isla dışında hangi adamı bizim takımda ilk 11 e koyarsın?6 puan önünde nasıl beterlikse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arada dağlar kadar kadro farkı var. Valbuena ve isla dışında hangi adamı bizim takımda ilk 11 e koyarsın?6 puan önünde nasıl beterlikse
Arada dağlar kadar kadro farkı var. Valbuena ve isla dışında hangi adamı bizim takımda ilk 11 e koyarsın?
Arada dağlar kadar kadro farkı var. Valbuena ve isla dışında hangi adamı bizim takımda ilk 11 e koyarsın?
Josef'i de alırım çirkef falan ama iyi topçu harcanıyor Fb'deArada dağlar kadar kadro farkı var. Valbuena ve isla dışında hangi adamı bizim takımda ilk 11 e koyarsın?
Biz hariç herkes gol atıyor bunlara.
CL'de 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlikAbarttığın kadar da yok
Her şey kağıt üstünde mi oluyor ? Ona bakarsan Bjk nin kadrosu da bizden iyi ama 4 puan gerimizde hem de Tudor'un
O zaman Şenol berbat bir hoca bu mantıkla
CL'de 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik
Ligde de 2 hafta sonra lideri yakalayacaklar.
Beşiktaş gene bu sene de yakar ortalığı gibi.
Tek kulvarda ilerleyip Kayseri ile yarışıyoruz.
Beşiktaşın sorunu tamamen mental,portekiz çetesi şampiyonlar ligi dışında lig maçlarını iplemiyorlar ondan bu kadar geride kaldılar. Ancak şurda 1-2 ay içinde şl den zaten elenecekler ondan sonra geriye sadece lig kalacak,o yüzden aradaki farkı ne kadar fazla tutarsak o kadar şampiyonluk şartı artacak doğal olarak. Gerçi tudor gider bunlara da bi güzel deplasmanda farklı yenilir,ligde de havaya girerler orası da var işin tabi.Abarttığın kadar da yok
Her şey kağıt üstünde mi oluyor ? Ona bakarsan Bjk nin kadrosu da bizden iyi ama 4 puan gerimizde hem de Tudor'un
O zaman Şenol berbat bir hoca bu mantıkla
Şu haftada dahi kazanamadılar.Bjk çok puan kaybeder daha.
Ben bu sezon için söyledim. Gol atmak için hiçbir şey yapmadık. Nedeni de belli.Şanssızlık yapacak bir şey yok,basiretimiz bağlanıyor Fb maçlarında.
Maçı açtım Josef kendi kendine düştü hakem sarı kart verdi rakibe ben mi yanlış gördüm?