17/18 H:13 | Antalyaspor 0-1 Fenerbahçe | MS | 26 Kasım

Şunların kadrosu bizim Kadro ile aynı seviyede diyorsunuz ya şaşırıyorum doğrusu.

Antalyaspor 2:1 Fenerbahçe

"Life is too short to be living somebody else's dream." Hugh Hefner | GSC Mobile Android App

Vainqueur, Menez, Nasri, Maicon ve Eto'o kaliteli oyuncular. O kalite saha ya yansır ise, Antalya en az bir beraberlik alır.

Önemli olan takımın defansıf performansı. Ofans da zaten kaliteli ayaklar öyle yada böyle gol atar.

"Life is too short to be living somebody else's dream." Hugh Hefner | GSC Mobile Android App

Son düzenleme:
en zor maclarina cikiyorlar , bursa ve konya deplasmanlari da var ama burada pes de edebilirler

eger bu donemeci iyi gecirirlerse , ki istemeyiz , ikinci yarida hakikaten isleri (buyuk maclar haric) bizden kolay

Şunların kadrosu bizim Kadro ile aynı seviyede diyorsunuz ya şaşırıyorum doğrusu.
_______Sandro___Vainquer
Maicon______Nasri______Menez
______________Eto'o

Kağıt üstünde Türk Ligini sallaması gereken bir Kadro.

Buffon ve Angelo da iyi ... Bir tek Bek'ler ve ikinci Stoper, takım kalitesine göre vasat gözüküyor.

Problem... Takım olmama; takım defansı ve T.D. ile yaşanan problemler bence.

Antalya nın bulunduğu mevcut sıra, sezonun büyük sürprizi.

Son düzenleme:
Antalya alir bu maci. Eto O bos gecmez.

Karar verin yenermi yenilirmi yüklü gireceğim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DPkaDamW4AAioqn.jpg

TD: İMPARATAYKUT (C)
Dünya Yıldızı Robin Van Persie nerde ??!!!!

Eto isterse belki puan alabilir Antalya.
2 stoperin de sol stoper olması sıkıntılı bi kere. Chico durduğu yeri kaybediyor çoğu zaman.

Fenerbahçe de fizikli 11 çıkarmış. Tekme tokat ilk yarı bitirirler maçı bitirebilirler düşünüyorum. Hakemin tavrı önemli.

+ Aatıf'ın yıldızlaşacağını tahmin ediyorum.

Son düzenleme:
Ayioglu ayi yine komik bir gol yer

Ayiyi izlemek icin izlemek istiyorum bu maci. Neyse biraz okuyalim sonra acarim maciiii

Antalya kazanamazsa (ki öyle tahmin ediyorum) yallah amatöre.

Antalyaspor'un kadrosu Fenerbahçe'nin kadrosundan daha kalitesi. :DD Bu günleri de gördük ya.

Antalya'nın kadrosuna baktım da kalite kokuyo ha

Bu halde olmalarının sebebi tamamen iş bilmezlik, bu kadroyu fener'e ver seviyesi yükselir

Hattrick yapmış adamı yine yedege çekmiş hahaha

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt