Eğer ki bu kadroyla çıkarsa ilk kez doğru kadroyla çıkmış olacak sonunda doğru yolu bulmuş olur :D

Tudor, Alanyaspor maçında cezalı olan Fernando'nun yerine Selçuk İnan'ı oynatmayı düşünmüyor. İşte muhtemel 11: (Hürriyet)
DPVZk7ZWAAA6dIB.jpg:large

Umarim boyle cikariz

Sinan'i oynatma zamani geldi de gecti

Bunların hepsi doğru, lakin ilk 7-8 hafta sonrası bir çok renktaşımız rakipleri kaç parçaya ayıracağımızı konuşuyor, coşkulu Futbol yüzünden o çerçevede haklılardı belki ama aynı zamanda bir şeyler iyi giderken bile eksikleri dile getirenlere söylenmedik laf bırakılmıyordu.

Bu işler seninde dediğin gibi o kadar kolay değil, hele takımın başında defalarca aynı hataları yapan bir Teknik Direktör varken.

Forumda msj atabilmek icin cok buyuk badireler atlatildigi gibi bir izlenim uyandirmaga gerek yok Kenancigim

Takım ne zaman bozulmaya başladı
Fegholui takıma alması ile demi
Fegholuinin üstün yeteneklerini kullanmak icin 10 numara ya atarak demi
Elinde ucan tolga vardı kesemezdi
Burda konu şu bu yanlışları gordumu gormedimi
Mesela gençler maçı 2 çift forvetin doğru olduğunu söyledik
Niye rakip buzulecek topu kaleye götürmekte sıkıntı yaşamayacaktık
Kilidi açmak için çift forvet oynattı meyvesini aldı
Lakin bu alırken erenin iyi oyununu mukafatlandirmak için başakşehir maçına sürdü
Bunuda söyledik böyle çıkarsak dağılırız diye
Sans da yanında değildi ilk iki sutu gol oldu basaksehirinin
Keza 2 1 sonrası dönen ilk topta çerçeveye girdi

Şuanda son kozlarını oynuyor şansı yanında giderse aklını kullanırsa işleri tekrar rayına koyabilir

Yoksa zaten teknik direktörü eleştirmeyi oyuncu gömmeyi kendine iş tutmuş çok kişi var Türkiye de
Onlar rahatca yer sonra okan gelir 2 3 maç destek sonra onada sarmaya başlanır ve sezon eriyip gider
Sonramı yeni başkan yeni oyuncular yeni heyecan 2 3 ay sonra onunda gazi geçer
Dur bunları da yiyelim bunlarda gitsin

Sonra ne olur deniz biter ne eleştirilecek takım ne hoca ne oyuncular kalır

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teknik Direktör kendini yedirmek için elinden gelenin fazlasını yapıyor.

Bu adamı sağ çizgiyi kullanamasını istesek karşısında durabilecek 1 tane bek oyuncusu yokken Tudor'un yaptığı en saçma olay da bu adamı gizli santrafor gibi kullanmaya çalışmasıydı. Ne zaman feghouli tam sağ çizgide oynar o maç açık ara rahat bir oyunla maçı kazanırız

Yahu en iyi adamlar alınsa doğru şekilde kullanacağı ne malum?. İki tane ofansif orta saha oyuncusu aldırmış (İkisinin birden alınmasına en başından muhalifim zaten); takımın kaç yıllık kanayan yarası diye kanat oyuncusu olarak transfer edilen, eski tabirle Hacı yolu gibi gelmesi gözlenen Feghouli 10 numara oynuyor; diğer ikisinin ne oynadığını çözebilene rastlamadım, sen biliyorsan aydınlat bari yeri gelmişken!...

Gençmiş de, öğrenecekmiş de...Futbol bu kadar karmaşık bir oyun değil, karmaşık olan muhteremin zihni; alkolik midir, başka madde mi kullanıyor nedir?!...
Karmasik değil basitse bu kadar büyük takım niye böyle bocalıyor peki
Sende onu anlat bana
Madem bu kadar basit kaç yıldır niye düzeltemedik

sinan ve belhanda yer değiştirse yada sinan yerine yasin manyağı oynasa daha mantıklı olmaz mı heis.

sinan sagda oynayabiliyor yaw sadece
oster shunds macinda forvet arkasi oynadi hicbisi yapamadi
sinan yasin olabilir de yasin ne zamandir oynamiyo bi de ihtiyar, formsuz olabilir

Biz rakiplere 8'er falan fark atmıştık.
2-3 hafta da puan farkı eridi anasını satıyım.

Karmasik değil basitse bu kadar büyük takım niye böyle bocalıyor peki
Sende onu anlat bana
Madem bu kadar basit kaç yıldır niye düzeltemedik

Önceki yıllarda ligi taşımasına imkan ihtimal olmayan kadrolarla girilmişti sezonlara. Bu sezon ise nihayet kadro kalitesini direkt artıracak maliyeti epey yüksek adamlar alınabildi (Planlamanın yine de doğru yapılmadığına dair düşüncelerim mahfuzdur, ayrıntıya girersem çok uzar).

Mesele iki mağlubiyet değil; üst üste üç önemli maçta futbol adına ortaya hiçbir şey koyamadığımız tek bir sezon hatırlamıyorum. Bak skorlardan bahsetmiyorum; futbol adına çok şey yapıp kaybettiğimiz maçlar olmuştur. Öyle olsa bilakis en çok ben desteklerdim. Sen memnun ve ümitli olabiliyor musun oynanan futboldan, oyuncu ve mevki tercihlerinden, oyuncuların yüz ifadelerinden?...

Önceki yıllarda ligi taşımasına imkan ihtimal olmayan kadrolarla girilmişti sezonlara. Bu sezon ise nihayet kadro kalitesini direkt artıracak maliyeti epey yüksek adamlar alınabildi (Planlamanın yine de doğru yapılmadığına dair düşüncelerim mahfuzdur, ayrıntıya girersem çok uzar).

Mesele iki mağlubiyet değil; üst üste üç önemli maçta futbol adına ortaya hiçbir şey koyamadığımız tek bir sezon hatırlamıyorum. Bak skorlardan bahsetmiyorum; futbol adına çok şey yapıp kaybettiğimiz maçlar olmuştur. Öyle olsa bilakis en çok ben desteklerdim. Sen memnun ve ümitli olabiliyor musun oynanan futboldan, oyuncu ve mevki tercihlerinden, oyuncuların yüz ifadelerinden?...
Benim için en büyük hayal kırıklığı trabzon maçı oldu
Onur kıvrak yatmadan maçı bitirdi
Lakin 2 maçta bu iş çözülüyorsa bu profesyoneller ne iş yapıyor orda
Ben şahsi fikrim sezon sonuna kadar kiminle başladın ise onunla bitirmek
Nasıl geçen sezon Tudor u getirmek hata ise bu yılda tudor u göndermek hata
Biliyorsun tudor geldiğinde şunu söylemişti
Işler dışardan göründüğünden daha karışık diye
Kısaca şimdi gelecek adamda ilk mağlubiyette yada havlu atmada sığınacağı bahane bu olacak
Ben kurmadım bu takımı işler çok karışık burda diye
Hamzanın son senesi riekerink son senesi ikisinide başlar başlamaz şampiyon olamayız dedim

Şimdi bu üçüncü yıl desem henüz net fikir oluşmadı kafamda
5 maç var 5 maçta 12 puan yaparsa tudor sezon sonuna kadar kalmalı
Lakin senin dediğin gibi kamyon devrilirse bende sadece maç yorumuna yazarım

Gerek yok bu kısır döngüde kafa yormaya
Keyfime bakarım maçımı izlerim sonuç ne olursa olsun
Saygılar

Eğer ki bu kadroyla çıkarsa ilk kez doğru kadroyla çıkmış olacak sonunda doğru yolu bulmuş olur :D

Tudor, Alanyaspor maçında cezalı olan Fernando'nun yerine Selçuk İnan'ı oynatmayı düşünmüyor. İşte muhtemel 11: (Hürriyet)
DPVZk7ZWAAA6dIB.jpg:large
Sinan ağır küfürler edilir ilk top kaybında

Nando
Mariano Maicon Serdar Linnes
Tolga
Yasin Belhanda Ndiaye Gary
Gomis

Tudor bey, iki kanatli takim görebilecekmiyiz bu sene ? Yoksa selcugu oynatip, Tolga yine sol kanada mi gececek = ?

Aman maicon sari görme. Su stoper ikilisi bozulmasin artik.

Nando
Mariano Maicon Serdar Linnes
Tolga
Yasin Belhanda Ndiaye Gary
Gomis

Tudor bey, iki kanatli takim görebilecekmiyiz bu sene ? Yoksa selcugu oynatip, Tolga yine sol kanada mi gececek = ?

Aman maicon sari görme. Su stoper ikilisi bozulmasin artik.

Kesinlikle en doğru kadro budur, Ndiaye 6 değil çift 10 numara kullanmalıyız belhanda ve ndiaye zaten enerjisi yüksek oyuncular çok çabuk geriye döner ya da ileride hücum presi başlatır. Ama gel gelelim Tudor'un korkaklıkları yüzünden takımın tam %100 performansını göremedik zaten o performansı görseydik şu an bambaşka bir noktada olurduk :D

Takım ne zaman bozulmaya başladı
Fegholui takıma alması ile demi
Elinde ucan tolga vardı kesemezdi
Burda konu şu bu yanlışları gordumu gormedimi
Mesela gençler maçı 2 çift forvetin doğru olduğunu söyledik
Niye rakip buzulecek topu kaleye götürmekte sıkıntı yaşamayacaktık
Kilidi açmak için çift forvet oynattı meyvesini aldı
Lakin bu alırken erenin iyi oyununu mukafatlandirmak için başakşehir maçına sürdü
Bunuda söyledik böyle çıkarsak dağılırız diye
Sans da yanında değildi ilk iki sutu gol oldu basaksehirinin
Keza 2 1 sonrası dönen ilk topta çerçeveye girdi

Şuanda son kozlarını oynuyor şansı yanında giderse aklını kullanırsa işleri tekrar rayına koyabilir

Yoksa zaten teknik direktörü eleştirmeyi oyuncu gömmeyi kendine iş tutmuş çok kişi var Türkiye de
Onlar rahatca yer sonra okan gelir 2 3 maç destek sonra onada sarmaya başlanır ve sezon eriyip gider
Sonramı yeni başkan yeni oyuncular yeni heyecan 2 3 ay sonra onunda gazi geçer
Dur bunları da yiyelim bunlarda gitsin

Sonra ne olur deniz biter ne eleştirilecek takım ne hoca ne oyuncular kalır

Takim ne zaman bozulmaya basladi sorusuna cevap vereyim

Takim aslinda bozulmadi duzelmedi , ozellikle alanya maci da kayseri , genclerbirligi maci gibi gecerse bunu yazacaktim ama simdiden yazayim

Biz rakip takimiyiz , yani oyunumuzu rakip belirliyor , bunun iyi kotu yanlari olabilir , iyi yani , istanbula gelen gucu belli takimlar teslim olacagi ve GS ile oynuyoruz mantalitesi ile sahaya ciktiklari surece karsimizda sanslari olmaz.

Fakat rakip basaksehir , trabzon , fener gibi "biz bunlari her zaman yendik yine yeneriz" ozguvenine sahipse de bunlarla oynanan her macta puan kaybina sasirmam

Peki bunun avantaji ne ? Takip edilirse , ve ozellikle de GS nin sampiyonluklarinda esas faktor hep bu tip "kolay mac" denen maclari kazanmasi / kazanamamasi olmustur

1-2 seneden ornek vermek isterim .

100 uncu yilda bizi yikan esas mac ev sahibi ciktigimiz gencler birligi maciydi , 2002-2003 senesinde bizi yakan iki mac adanaspor ve genclerbirligi maclariydi , ikisi de ic sahaydi

ama ornegin 2005-2006 da 2 fener maglubiyeti ile 6 puan dez avantajli oldugumuz ligde sampiyon yapan da diger takimlara karsi alinan kusursuz galibiyet serileriydi

ust uste besinci sampiyonlugu engelleyen , denizli kocaeli samsun ve ankaragucu olmasi lazim ,bunlara kaybedilen 12 puandi

2013-2014 sezonunda rize ve antalyaya verilen yanlis hatirlamiyorsam toplam 10 puan vardi

daha ugrassam baya cikaririm .. bu yuzden eger bjk maci kaybedilecek ama geri kalan 4 mac kazanilacaksa ,ben bugunden kabul eder ikinci devreye bakarim

Geri
Üst Alt